Opret personlig profil

Det ser ud til at være første gang du logger på dit dashboard - derfor skal du oprette et brugernavn og en adgangskode, som kun du kender.

Danas Plads 21, 4., 1915 Frederiksberg C

Charme er de skæve tænder og små bump på vejen

Andet Andet Andet

Specifikationer

Lejlighed
  • Boligareal:257 m2
  • Værelser:5
  • Bygget/ombygget:1914/1957
  • Energimærke:
    C

Charme er de skæve tænder og små bump på vejen

Charme er ikke det smukke, det er ikke den sexede og flotteste model i klassen, eller den fejlfri række af hvide og lige tænder med smilet fra Hollywood. Charme er altid det upolerede, det er de små fejl, det er de skæve tænder og bump på vejen, leveret med det underfundigste smil, som vil sin omverden noget. Sådan er kvarteret omkring Danas Plads, som ligger mellem Gl. Kongevej, H.C. Ørstedsvej, Danasvej og Sankt Jørgens Sø. Frederiksberg har den lille landsbys kurage og hjerte til at ville og kunne det hele selv. Frederiksberg er Frederiksberg, og slet, slet ikke København.

Lejligheden på Danas Plads har udvidet sin etage med det gamle tørreloft og renoveret hver en m2, så her nu ligger en duplexlejlighed helt oppe på toppen af ejendommen, deroppe, hvor udsigten, stilheden og lyset er. Der er ikke mange duplexlejligheder på Frederiksberg, og slet, slet ikke med 2 balkoner, privat tagterrasse og hems på hanebjælkerne. Ejendommen er bygget i 1914 og er med 257 m2 en stor lejlighed, selv på Frederiksberg, som er kendt for store herskabslejligheder med mange kvadratmetre. Danas Plads ligger tæt på Sankt Jørgens Sø, den ene af de 3 søer. Peblinge Sø er anlagt i den sene middelalder, Sortedams Sø er fra 1500-tallet og Sankt Jørgen Sø fik i 1800-tallet den form, den har i dag. 3 søer, 3 søstre, hvor broerne og dæmningerne imellem er deres hænder, der holder hinanden i hånden.

Frederiksberg har beundringsværdige ejendomme. Frederiksberg har haverne, parkerne, slottet, dyrene i Zoo, restauraterme, caféerne, museerne, teatrene, kirken, alléerne, smukke tennisbaner, trendy butikker, Lorry, nærværet, musikken, fællesskabet og man kan blive ved, kan man. Frederiksberg har så stor en identitet og så meget at byde på, at selv fantastiske København må være lidt misundelig.


Udforsk andre
Lejligheder til Salg

Classensgade 17, 4. tv., København Ø

Lejlighed

Classensgade 17, 4. tv., København Ø

Pris

15.495.000 DKK

Ejerudgift

10.063 DKK

Boligareal

206 m2

Værelser

5

Dag Hammarskjölds Allé 5, 4. tv., København Ø

Lejlighed

Dag Hammarskjölds Allé 5, 4. tv., København Ø

Pris

15.995.000 DKK

Ejerudgift

6.876 DKK

Boligareal

237 m2

Værelser

6

Bornholmsgade 1, 1. tv., København K

Lejlighed

Bornholmsgade 1, 1. tv., København K

Pris

17.000.000 DKK

Ejerudgift

9.732 DKK

Boligareal

206 m2

Værelser

5