Cort Adelers Gade 1, 5. TV., 1053 København K

Cort Adelers Gade 1, 5. TV.

Andet

Specifikationer

Lejlighed
  • Boligareal:164 m2
  • Værelser:4
  • Bygget/ombygget:1873/1976
  • Energimærke:
    C

Cort Adelers Gade 1, 5. TV.

Der er langt imellem lejligheder med en beliggenhed og eksklusivitet som den, der udbydes her. Boligen på 164 m2 er etableret i 2009 øverst oppe i ejendommens tidligere loftsetage med et utroligt lysindfald. Her har man et enestående udkig til Christiansborg Slot og til det omgivende Gammelholm. Ejendommen har elevator i opgangen. Lejligheden er indrettet uden kompromiser, og de fritlagte loftsbjælker er en gennemgående detalje, der virker som bindeled til stedets historie. Det store køkkenalrum er placeret midt i boligen, og her har man et stilfuldt køkken med god skabs- og bordplads og integrerede hvidevarer fra Gaggenau. Både køkkenet, bryggerset og badeværelset er eksklusivt indrettet med inventar fra Poggenpohl, bordplader og badekar er af Corian, og armaturerne er Vola. Fra køkkenalrummet er der udgang til en skøn tagterrasse, som kan indrettes med plantekrukker og terrassemøblement og blive til et idyllisk udendørsrum. Stuen har store vinduer med et fantastisk lysindfald og udsigt til Christiansborg. Her har man også en indbygget brændeovn, som bidrager til den varme og stemningsfulde atmosfære, som kendetegner lejligheden. Begge værelserne har indbyggede skabe med masser af opbevaringsplads. Alle lysinstallationer har IHC-styring, og hele lejligheden har indbyggede loftspots, som sikrer et godt og behageligt lys.

Den ikoniske ejendom er fra 1873 og ligger smukt placeret på det historiske Gammelholm, som er et mondænt kvarter skabt af arkitekten Ferdinand Meldahl. Til ejendommen hører en grøn oase i form af en stor og attraktiv gård, som er kunstudsmykket og indrettet med legepladser, græsplæner med solkroge og terrasseområder.

En adresse på Gammelholm er eftertragtet og svær at få fat i, da det er et sted, man nødigt flytter væk fra. Her bor man i den historiske del af indre by med havnefronten lige uden for hoveddøren og kun få hundrede meter til Kongens Nytorv og hele centrums udbud af café- og butiksliv. Derudover har man ganske kort til flere af byens åndehuller som Amaliehaven, Kastellet og Kongens Have. Også offentlig transport har man inden for gåafstand med metro og busforbindelser fra Kongens Nytorv. Samtidig har kvarteret sin helt egen ro, som er det, man særligt sætter pris på som beboer her.

Udforsk andre
Lejligheder til Salg

Løngangstræde 21, 3. tv., København K

Lejlighed

Løngangstræde 21, 3. tv., København K

Pris

10.995.000 DKK

Ejerudgift

7.113 DKK

Boligareal

147 m2

Værelser

4

ÅBENT HUS 26. maj, 2024 13:40-14:00
Kronprinsessegade 14A, 1., København K

Lejlighed

Kronprinsessegade 14A, 1., København K

Pris

10.999.500 DKK

Ejerudgift

6.697 DKK

Boligareal

111 m2

Værelser

3

Sølvgade 104, st. tv., København K

Lejlighed

Sølvgade 104, st. tv., København K

Pris

10.995.000 DKK

Ejerudgift

11.011 DKK

Boligareal

190 m2

Værelser

6