Opret personlig profil

Det ser ud til at være første gang du logger på dit dashboard - derfor skal du oprette et brugernavn og en adgangskode, som kun du kender.

Bolbro Villavej 15, 2960 Rungsted Kyst

Den bedste adresse i Rungsted, skulle vi lige hilse og sige ...

Andet Andet Andet Andet

Specifikationer

Villa
  • Pris:18.950.000 DKK
  • Ejerudgift:8.905 DKK
  • Boligareal:252 m2
  • Grundareal:1.001 m2
  • Kælder:126 m2
  • Værelser:7
  • Bygget/ombygget:1907/1908
  • Energimærke:
    D

Den bedste adresse i Rungsted, skulle vi lige hilse og sige ...

… og det bedste hus på vejen, skulle vi også hilse og sige. Vi er i det gamle Rungsted på en vej, der er blind for biler i den ene ende, og det er her, ejendommen er placeret. Lang er den ikke, ikke meget trafik, og Bolbro Villavej 15 er én af de højest beliggende villaer i Rungsted. Så ja, her er udsigt ud over det gamle kvarter til vandet i Øresund og over trækronerne hele vejen til Rungsted Hegn. De smukkeste tennisbaner ligger lige om hjørnet, mange tak, det samme gør købmanden, togstationen med kystbane til middelalderbyen Helsingør og flyene i Københavns Lufthavn. Og så er der bare 5 minutter ned til den maritime kultur i Rungsted Havn med plads til de helt store både, strand, vandskibro, kyssebænke, caféer, restauranter og lækre butikker.

Huset er bygget i 1907 i den tid, hvor det personlige håndværk genfandt sin plads i arkitekturen. Her er højt til loftet, stuk, rosetter, høje paneler, fine fyldningsdøre og en rigtig god planløsning. Det er et velholdt hus på en 1.001 m2 stor grund, lækkert sat i stand de seneste år med terrasser vendt mod syd og vest. Sol hele dagen. Alle 378 etagemeter er fordelt proportionalt på 3 etager. Altså masser af plads til familien med børn.

Og de får en privilegeret tilværelse her, børnene. De klarer sig selv, de skal ikke køres frem og tilbage. Her er stisystemer og smutveje til gode skoler, private som offentlige, til sport som tennis, golf, basketball, squash og ishockey og jollesejlads i havnen. Og så fylder Karen Blixen selvfølgelig en del i Rungsted. Hun ligger begravet under et stort, gammelt bøgetræ på Rungstedlund. Rungstedlund er en væsentlig del af vores kulturhistorie. Det ligger lige over for havnen og er i dag et velbesøgt museum, skal vi hilse og sige til regeringen, som med et forslag ønsker at fjerne Karen Blixen Museet fra finansloven.

Bestil salgsmateriale

Bolbro Villavej 15, 2960 Rungsted Kyst

Tak

Vi kontakter dig hurtigst muligt.

Teamet

Jens Højmann
Kontaktperson

Jens Højmann
Partner/filialchef Rungsted Kyst & Hørsholm
Ejendomsmægler & valuar MDE
jens@eltoftnielsen.dk 21 62 48 18

Philip Eltoft Nielsen
Sagsbehandler

Philip Eltoft Nielsen
Studentermedhjælper
pen@eltoftnielsen.dk 32 42 29 60

Udforsk andre
Villaer til Salg