Opret personlig profil

Det ser ud til at være første gang du logger på dit dashboard - derfor skal du oprette et brugernavn og en adgangskode, som kun du kender.

Birkebovej 14, 4581 Rørvig

Klassisk, sort træhus på grusvejen Birkebovej i Rørvig. Pivhyggeligt ...

Andet

Specifikationer

Fritidshus
  • Boligareal:64 m2
  • Grundareal:700 m2
  • Værelser:2
  • Bygget/ombygget:1961/2020

Klassisk, sort træhus på grusvejen Birkebovej i Rørvig. Pivhyggeligt ...

Med Isefjord mod øst og Kattegat mod nord er Rørvig som gammel fiskerlandsby en oplagt kandidat til Danmarks mest attraktive sommerhusby. Kunstnerne kom her i begyndelsen af 1900-tallet for at male og skrive, og det var dem, der åbnede københavnernes øjne for sommerlivet i Odsherred. Der blev udstykket matrikler, og der blev bygget sommerhuse i 1920erne. Og som årtierne er gået, er byen kun blevet mere populær. Men Rørvig er ikke kun hyggelig som sommerby, den er også en helårsby med over 1.000 indbyggere, så der er liv og menneskesjæle i byen hele året.

Det bliver ikke meget mere sommerhushyggeligt end i huset på den lille grusvej Birkebovej i Rørvig. Klassisk, sort træhus med sprossevinduer, pivhyggeligt. Alle 64 m2 samt de 2 udhuse på 9 m2 hver, er optimalt udnyttet. Den sydvestvendte terrasse er større end huset, og det er til at forstå. Vejret er altid lidt bedre i Rørvig, og så er ude jo mindst lige så vigtigt som inde. Grunden er på 700 m2 med biodiversitet og græsplæne.

Birkebovej ligger i kvarteret omkring vængerne og den højgule kirke. Det er kvarteret med de nogle af de første sommerhuse i Rørvig. Fra huset er der 800 meter til klitterne og den bedste strand på Sjælland. Det er en smuk lille gåtur gennem Rørvig Sandflugtsplantage. Kvarteret var oprindeligt et sandet kvarter, men træerne har siden beplantningen i slutningen af 1800-tallet lagt et fint lag muld på skovbunden. Fra Birkebovej kan man nå alt på en cykel. Sand, muld, duften af træer, fred og ro og plads til børn og gæster bare en time fra København, det bliver ikke meget bedre at have sommerhus i Rørvig.


Udforsk andre
Fritidshuse til Salg