Opret personlig profil

Det ser ud til at være første gang du logger på dit dashboard - derfor skal du oprette et brugernavn og en adgangskode, som kun du kender.

Baunegårdsvej 67A, 2900 Hellerup

Rækkehuse, det, om noget, er meget dansk...

Andet

Specifikationer

Villa
  • Pris:10.495.000 DKK
  • Ejerudgift:6.841 DKK
  • Boligareal:152 m2
  • Grundareal:125 m2
  • Værelser:4
  • Sagsnr.:IEN10006
  • Energimærke:
    B

Rækkehuse, det, om noget, er meget dansk...

Et fællesskab af enlige, par og familier med børn, det er, hvad rækkehusene på Baunegårdsvej er bygget til. Fællesskab ligger i rækkehusenes anatomi, rækkehuse er derfor født ind i en fællesskabstanke, og det, om noget, er meget dansk.

Baunegårdsvej 67A er på 152 m2 med en planløsning, der er rigtig god til familien med børn. Alt er renoveret i bund, og det er kun de lækre materialer, der er valgt. Ingen vedligeholdelse her de næste mange år. Med grønne områder tilbyder rækkehusene en god kombination af natur og bylivet i Hellerup.

For de fleste behøver Hellerup næppe den store introduktion. Fra Nordsjælland er Hellerup den sidste by inden København, herefter er det Østerbro. Hellerup ligger på kanten af København, og det er på Strandvejen, alle de lækre butikker, caféer og restauranter ligger. Byen er en sjælden blanding af mindre og store lejligheder, smukke villaer og flotte palæer på fantastiske beliggenheder. Sundvejene ender i Øresund. Hellerup har eget postnummer, grønne parker, strande, havn og museer. Og så ligger nogle af de bedste institutioner, skoler og gymnasier tæt på hinanden. Naboen mod nord er Charlottenlund med skov og slot. Mod vest afgrænses Hellerup af Emdrup Sø og Ryparken. Det bliver ikke meget bedre.

Bestil salgsmateriale

Baunegårdsvej 67A, 2900 Hellerup

Tak

Vi kontakter dig hurtigst muligt.

Teamet

Christina Linnet
Kontaktperson

Christina Linnet
Salgschef
Cand.merc.
linnet@eltoftnielsen.dk 24 24 74 55

Nana Manniche Lillelund
Sagsbehandler

Nana Manniche Lillelund
Trainee
Finansbachelor
lillelund@eltoftnielsen.dk 70 70 20 05

Udforsk andre
Villaer til Salg