Opret personlig profil

Det ser ud til at være første gang du logger på dit dashboard - derfor skal du oprette et brugernavn og en adgangskode, som kun du kender.

Alkelunden 7, Veddinge Bakker, 4540 Fårevejle

Alkelunden 7, Veddinge Bakker

Andet Andet Andet Andet

Specifikationer

Fritidshus
  • Boligareal:60 m2
  • Grundareal:3.579 m2
  • Værelser:5
  • Byggeår:1930

Alkelunden 7, Veddinge Bakker

Bud er velkomne – På en ualmindelig smuk naturgrund, beliggende i første række til Sejerøbugten, finder I dette særprægede og meget charmerende fritidshus i træ med mange fine detaljer. Det er nuværende ejers bedsteforældre, der har opført denne skønne ejendom, som nu er til salg for første gang nogensinde! Ejendommen på 60 m2 er opført i 1930 og breder sig over halvandet plan med en god planløsning samt en kælder med ét disponibelt rum. Prikken over i’et er havudsigten, som I kan beundre flere steder fra.

I kommer til at holde weekend og ferie i et roligt sommerhusområde, hvor det kun er de lokale, som benytter sig af den dejlige strand. Veddinge Bakker er et attraktivt område og kendt for sit flotte, bakkede landskab. Fra adressen er der ikke engang seks kilometer til Fårevejle Stationsby, hvor det er oplagt at handle ind til jeres ophold.

Det skønne træhus er højt placeret på den 3.579 m2 store grund, hvor I kan nyde tilværelsen helt ugeneret. På tre sider af huset har I glæde af en overdækket terrasse med plads til behagelige havemøbler og en grill, og udsigten til vandet og haven er fantastisk. Ydermere er der to solrige balkoner på førstesalen samt en legevenlig græsplæne til familiens yngste medlemmer, så udelivet er helt i top. Endelig står der også et sort opbevaringsskur i bunden af haven.

Inden døre venter jer en hyggelig atmosfære overalt. Stueplan indeholder et køkken med originale skabselementer samt moderne hårde hvidevarer, der medfølger i købet. I skal særligt se frem til at opleve stuen, der prydes af en gammeldags brændeovn og malede, fritlagte bjælker. Etagen rummer også et værelse, mens førstesalen består af et badeværelse og yderligere tre værelser – to af dem med adgang til hver sin balkon. Nederst i kælderen er det muligt at tilslutte en håndvask, et toilet og en bruser, hvis dette ønskes.

Udforsk andre
Fritidshuse til Salg

Strandbakken 60, Veddinge, Fårevejle

Fritidshus

Strandbakken 60, Veddinge, Fårevejle

Pris

4.495.000 DKK

Boligareal

87 m2

Grundareal

1.274 m2

Værelser

3

Lyngbakken 36, Veddinge Bk, Fårevejle

Fritidshus

Lyngbakken 36, Veddinge Bk, Fårevejle

Pris

3.495.000 DKK

Boligareal

72 m2

Grundareal

1.329 m2

Værelser

3

Lang Agre 5, Ordrup Næs, Fårevejle

Fritidshus

Lang Agre 5, Ordrup Næs, Fårevejle

Pris

7.995.000 DKK

Boligareal

65 m2

Grundareal

1.203 m2

Værelser

2