Skovvangen 53, Ellinge Lyng, 4573 Højby

 Krammelandet Danmark...

Andet

Specifikationer

Fritidshus
  • Pris:3.695.000 DKK
  • Ejerudgift: 2.625 DKK
  • Boligareal:52 m2
  • Grundareal:1.576 m2
  • Værelser:2
  • Bygget/ombygget:1958/1969
  • Tjek boliglån

 Krammelandet Danmark...

Danmark er blevet et rigtigt krammeland. Vi krammer til høje og venstre, og vi krammer mennesker, vi kun flygtigt har mødt. Selv kviummænd uden hår på hovedet og med seriøse tatoveringer på hals og nakke, som aldrig har set hinanden før kampen på stadion, ja, de omfavner hinanden med kindkys og ømme blik, når deres hold scorer mål. Der er søreme følelser i spil.

Sommerhuset på Skovvangen 53 er et sommerhus, men ikke kan lade være med at kramme. Kæmpestort er det ikke med sine 52 m2 og to soveværelser, men tophyggeligt er det som det står der på sin 1.576 m2 store grund i første række. Haven er delvis med vilje, selvfølgelig, for den går lige ud i Ellingelyng med pudsige stednavne som Korevlerne og Kohaverne. De er opkaldt efter køerne, som går i vand til koknæene ude på revlerne. Længere oppe græsser de i haverne, ja, i haver til komaver. Så Korevlerne og Kohaverne er stednavne, der giver rigtig god mening. Køer, koknæ, og komaver. Nuvel, strandene her i Sejerø Bugt er blandt de bedste på Sjælland. Terrassen er vestvendt med sol det meste af dagen.

Turen til den måske bedste badestrand på Sjælland går over Danmarks længste badebro. Det er en gåtur 400 meter over fuglereservat og Korevlerne ud til klitterne. Fladvandet er stranden med muslinger, krabber og søstjerner i sandbunden. De kan plukkes og spises. Mums. Ellinge Lyng er en af de attraktive sommerhusbyer i Nordvestsjælland. Den lokale kro har de bedste anmeldelser fra Tripadvisor, og så ligger Dragsholm Slot med Michelin restauranten ikke langt herfra. Book bord i god tid, skaldyrsaftenerne er typisk booket flere måneder i forvejen. Ellinge Lyng er en del af det UNESCO-bevarede område i Odsherred, som istiden har dannet og formet med gletsjere.

Bestil salgsmateriale

Skovvangen 53, Ellinge Lyng, 4573 Højby

Tak

Vi kontakter dig hurtigst muligt.

Teamet

Jesper Bregnegaard Andersen
Kontaktperson

Jesper Bregnegaard Andersen
Filialchef Odsherred
Ejendomsmægler MDE, Cand.Merc.EMF
jesper@eltoftnielsen.dk 41 10 09 93

Laura Holm
Sagsbehandler

Laura Holm
Salg
laura@eltoftnielsen.dk 40 20 76 51

Udforsk andre
Fritidshuse til Salg

Gudmindrup Skovvej 1, Gudmindrup Lyng, Højby

Fritidshus

Gudmindrup Skovvej 1, Gudmindrup Lyng, Højby

Pris

4.195.000 DKK

Boligareal

130 m2

Grundareal

1.310 m2

Værelser

6

Fyrrevej 2, Ellinge Lyng, Højby

Fritidshus

Fyrrevej 2, Ellinge Lyng, Højby

Pris

1.995.000 DKK

Boligareal

69 m2

Grundareal

987 m2

Værelser

3