Opret personlig profil

Det ser ud til at være første gang du logger på dit dashboard - derfor skal du oprette et brugernavn og en adgangskode, som kun du kender.

Ivan Eltoft Nielsen

Filialer

Vi er ejendomsmæglere, og vi er brobyggere. Vi sælger alle boliger, derfor bygger vi broer mellem de byer, hvor kunder i vores netværk gerne vil bo. Vi er én, uafhængig forretning med 11 filialer i København & Frederiksberg, Nordsjælland, Nordkysten, Odsherred, Holbæk og Roskilde. Når din bolig præsenteres i vores netværk, præsenteres den ikke bare i en lokal filial lige om hjørnet, men i alle 11 filialer på samme tid for attraktive og købestærke kunder.

Og hvorfor er det en god idé?

Fordi mennesker er forskellige, og fordi behov er forskellige, afhængig af hvor vi er i vores liv. Nogle søger lejlighed til børnene, andre siger definitivt farvel til Nordsjælland for at flytte til byen. Nogle leder efter et sommerhus på Nordkysten, andre bytter lejligheden i København ud med den livslange drøm om den eksklusive villa i Nordsjælland. Vi har broen, og vi har kunder i vores netværk, som leder efter din bolig.