Opret personlig profil

Det ser ud til at være første gang du logger på dit dashboard - derfor skal du oprette et brugernavn og en adgangskode, som kun du kender.

Willemoesgade 62, 4. tv., 2100 København Ø

Verdensklassebeliggenheden med fibernet, bien sur

Andet

Specifikationer

Lejlighed
  • Boligareal:113 m2
  • Værelser:3
  • Sagsnr.:IEN9873
  • Energimærke:
    D

Verdensklassebeliggenheden med fibernet, bien sur

Lejligheden i nummer 62 ligger oppe på 4. sal. Oppe er godt, for det er her, lyset er, og det er her, hvor der er fred og ro. Ejendommen er bygget i 1898, og lejligheden er på 113 m2. Som hjørnelejlighed har den udsigt i alle retninger som privilegie. Det er en smuk ejendom, typisk Skønvirke, byggestilen mellem 1895 og 1920, hvor det klassiske håndværk viste historicismen, hvordan facadeornamentering gav bygninger habitus og karakter. Velholdt er lejligheden, lige til at flytte ind i. Og fibernet til hjemmearbejdspladsen, bien sur. Til næste år får gården i ejendommen status af Grøn Gård, hvor Københavns Kommune betaler for og omlægger gårdanlægget til en grøn oase med blomster, træer, liv og fællesskab.

Hvor Østerbro ubetinget er et af de mest populære kvarterer i København, er Willemoesgade den mest populære gade på Østerbro. Verdensklassebeliggenhed, alt i byen er tæt på, selv Indre By er en gåtur hjem efter en tur i byen. Sortedams Sø og Dossering ligger lige om hjørnet. Løbeturen rundt om alle 3 søer er på 6,3 kilometer, så er dagens motion hjemme. Mindre kan nu også gøre det. Søerne er spadsereture, fred og ro og naturoplevelser midt i byen. Hvor Østerbro er restauranter, caféer, lækre butikker og Christianiacykler med børn og indkøb på ladet, er Nordhavn på den anden side af Strandboulevarden et spændende, maritimt kanalmiljø. Områdets gamle industri er tænkt ind i den nye arkitektur. Nyt møder gammelt, havn møder by. Havnebad, butikker, caféer og shopping blander sig med boliger og gør området til en selvstændig bydel.


Udforsk andre
Lejligheder til Salg