Opret personlig profil

Det ser ud til at være første gang du logger på dit dashboard - derfor skal du oprette et brugernavn og en adgangskode, som kun du kender.

Vognmandsmarken 6, 1. tv., 4000 Roskilde

Når en af de ældste byer i Danmark fortæller historier ...

Andet

Specifikationer

Lejlighed
  • Pris:1.895.000 DKK
  • Ejerudgift:2.833 DKK
  • Boligareal:67 m2
  • Værelser:2
  • Bygget/ombygget:1971/1996
  • Energimærke:
    C

Når en af de ældste byer i Danmark fortæller historier ...

Her er en lejlighed til alderen 40+, studerende, enlige, kærester, nygifte, Roskilde-Festival-freaks eller roskildegensere, der ikke kunne drømme om at flytte hjemmefra. Som en af de ældste byer i Danmark kan Roskilde fortælle historier fra vikingetiden hele vejen op til i dag. Festivalen ikke mindst, som samler over 100.000 mennesker fra det meste af Europa.

Vognmandsmarken er et kompleks med 72 lejligheder i forskellige størrelser fordelt på 3 bygninger. Så ja, her bor unge studerende og familier med unge og ældre navne på dørskiltene. Lejligheden i Vognmandsmarken 6 ligger på 1. sal og er på 67 m2. Pivlækker er den, lige til at flytte ind i. Hver en m2 plus glaslukket altan er optimalt udnyttet. Prisen i betragtning er den en oplagt lejlighed til førstegangskøbere, eller til forældre, som gerne vil hjælpe deres børn på vej. Dertil er et fælleslån til renovering af forbrugsrør og varmecentral på 198.000 kr. indfriet – velbekomme.

Med Roskilde Festival kan Roskilde råbe de unge op, og med museet RAGNAROCK inviterer byen til interaktive udstillinger om pop, rock og ungdomskultur. Og så er byen selvfølgelig en moderne by med gågade til dem, der ikke kan undvære butikker og caféer. Turen til København er en togtur på 20 minutter. Toget kender turen, for det første tog i Danmark kørte fra Roskilde til København i 1847. Der bor lidt over 52.000 mennesker i Roskilde.

Bestil salgsmateriale

Vognmandsmarken 6, 1. tv., 4000 Roskilde

Tak

Vi kontakter dig hurtigst muligt.

Teamet

Kevin Sparwath Nielsen
Kontaktperson

Kevin Sparwath Nielsen
Salg og vurdering
kevin@eltoftnielsen.dk 31 14 79 05

Joakim Kjeldskov
Sagsbehandler

Joakim Kjeldskov
Trainee
Finansøkonom
kjeldskov@eltoftnielsen.dk 44 22 80 80

Udforsk andre
Lejligheder til Salg