Opret personlig profil

Det ser ud til at være første gang du logger på dit dashboard - derfor skal du oprette et brugernavn og en adgangskode, som kun du kender.

Vipperødgårds Alle 11, 4390 Vipperød

Her bor 5 mennesker, 2 af de store, 3 af de små ...

Andet

Specifikationer

Villa
  • Pris:2.395.000 DKK
  • Ejerudgift:2.324 DKK
  • Boligareal:99 m2
  • Grundareal:720 m2
  • Værelser:4
  • Carport:21 m2
  • Byggeår:1965
  • Energimærke:
    C

Her bor 5 mennesker, 2 af de store, 3 af de små ...

Vipperød er en lille by få kilometer syd for Holbæk. Men den er med i Fjordlandet, som Fjordbyerne på kysterne til Isefjord, Lammefjord, Holbæk Fjord og Roskilde Fjord bliver kaldt.
Små 45 minutter fra København ligger Stationsbyen Vipperød i den inderste og sydligste del af Isefjord. Tiden går lidt langsommere her i en by, hvor små 4.000 mennesker har valgt at bo på landet, men alligevel tæt på byen. Turen til København er nem, så mange pendler dagligt mod byen. Vipperød har gode stisystemer og en helt vidunderlig natur, hvor især Tempelkrogen ved fjorden har sin egen historie og særlige charme.

Huset på Vipperødgårds Allé 11 er bygget i 1965, ja, midt i parcelhusenes store årti. Men som flere af husene fra den gang, har det været gennem den helt store foryngelseskur, så det i dag står som en tiptopmoderne og pivlækker bolig på 100 m2. Al indretning kan lade sig gøre i et parcelhus, for det er kun ydermurene, der er bærende, så alle vægge kan flyttes til nye rum. Og det har nuværende ejere gjort de sidste par år med alt i isolering, nyt energibesparende fyr, nyt køkken og bad. I dag bor her en familie på 5 uden at huset føles småt. Grunden er på 720 m2 med terrasser rundt om hele huset. Ja, masser af lys, sol hele dagen inde og ude.

Indkøb i Holbæk er en tur på 10 minutter. Holbæk er én af Danmarks købsstæder 60 kilometer fra København. Med små 30.000 indbyggere er den Nordvestsjællands største by og en populær by. Siden 1980erne har Holbæk været en af de hurtigst voksende større byer i Danmark, og byen var blandt de fem hurtigst voksende i 2000erne. Navnet kommer fra ’Den Hellige Bæk’. Udløbet af bækken ligger vest for havnen og hedder Hulbæk.

Bestil salgsmateriale

Vipperødgårds Alle 11, 4390 Vipperød

Tak

Vi kontakter dig hurtigst muligt.

Teamet

Nicklas Høstrup Holbek
Kontaktperson

Nicklas Høstrup Holbek
Filialchef Holbæk
Salg og vurdering
nicklas@eltoftnielsen.dk 20 82 35 43

Nina Rygaard Nielsen
Sagsbehandler

Nina Rygaard Nielsen
Trainee
nina@eltoftnielsen.dk 70 20 21 05

Udforsk andre
Villaer til Salg