Opret personlig profil

Det ser ud til at være første gang du logger på dit dashboard - derfor skal du oprette et brugernavn og en adgangskode, som kun du kender.

Vindingevej 36, 1. 2., 4000 Roskilde

En sandhed, man ikke kan digte sig til ...

Andet Andet Andet

Specifikationer

Lejlighed
  • Pris:2.395.000 DKK
  • Ejerudgift:2.550 DKK
  • Boligareal:97 m2
  • Værelser:4
  • Bygget/ombygget:1962/2001
  • Energimærke:
    D

En sandhed, man ikke kan digte sig til ...

Selvom Roskilde er en af de ældste og mest kendte byer i Danmark, så er den ikke kendt for det samme. Og det har især noget med alder at gøre. For de unge er Roskilde byen, hvor over 100.000 andre unge fra det meste af Europa kommer i den uge, hvor musikken, fadøllen og nøgenløbet spiller. For de ældre er det Domkirken og den brand, der i 1968 ødelagte den østlige ende af kirkens tag og Margrethespiret. Katastrofen ramte en sandhed, man ikke kan digte sig til. Men hverdagen, ja, hverdagen, den betyder selvfølgelig alt for de lidt over 52.000 mennesker, som bor her.

Ejendommen på Vindingevej ligger tæt på Roskilde centrum. Den er bygget i 1962, og lejligheden i nummer 36 ligger på 1. og 2. sal. Altså en såkaldt duplex i 2 etager. Med 97 m2, en god planløsning og 3 soveværelser er det en lejlighed for familien med børn. Den nye tagterrasse er fælles for alle 5 lejligheder i ejendommen. Vestvendt er den, sol hele dagen. Og så har ejendommen fået nyt tag med isolering efter tidens krav. Lejligheden er velholdt og lige til at flytte ind i. Ejendommen ligger tæt på alt i Roskilde: Fjordvandet i fjorden, Roskilde Universitet, Roskilde midtby og ROs Torv med 84 butikker, restauranter og spisesteder, biograf og fitnesscenter. ROs Torv blev i 2007 kåret til Danmarks flotteste butikscenter.

Harald Blåtand byggede Kongsgården vest for Domkirken i 1000-tallet. Fortællingen om byen går helt tilbage til vikingetiden og den mørke middelalder. Museet RAGNAROK inviterer til interaktive udstillinger om pop, rock og ungdomskultur, mens Vikingeskibsmuseet med sine arbejdende værksteder er en legeplads for børn. Toget fra København til Roskilde tager bare 20 minutter, så er man hjemme igen.

Bestil salgsmateriale

Vindingevej 36, 1. 2., 4000 Roskilde

Tak

Vi kontakter dig hurtigst muligt.

Teamet

Kevin Sparwath Nielsen
Kontaktperson

Kevin Sparwath Nielsen
Salg og vurdering
kevin@eltoftnielsen.dk 31 14 79 05

Joakim Kjeldskov
Sagsbehandler

Joakim Kjeldskov
Trainee
Finansøkonom
kjeldskov@eltoftnielsen.dk 44 22 80 80

Udforsk andre
Lejligheder til Salg