Opret personlig profil

Det ser ud til at være første gang du logger på dit dashboard - derfor skal du oprette et brugernavn og en adgangskode, som kun du kender.

Vilvordevej 14, 2920 Charlottenlund

Hygge, sjæl og ånd er svære størrelser at tale om...

Andet Andet Andet Andet

Specifikationer

Villa
 • Pris:16.995.000 DKK
 • Ejerudgift:10.252 DKK
 • Boligareal:206 m2
 • Grundareal:942 m2
 • Kælder:105 m2
 • Værelser:8
 • Garage:20 m2
 • Carport:25 m2
 • Byggeår:1930
 • Energimærke:
  D

Hygge, sjæl og ånd er svære størrelser at tale om...

Når 5 veje som en søstjerne mødes i ét punkt, ja, så giver det mening at kalde det punkt for Femvejen. Vilvordevej er én af de 5 veje, og fra Femvejen fortsætter den ned til Ordrupgaard Kunstmuseum og dyrene i Dyrehaven. Vi er i den vestlige del af Charlottenlund med Bernstorff Slot og Park og indkøb på Jægerborg Allé som nabo.

Der er mange smukke og hyggelige villaer på Vilvordevej. Men arkitekter taler ikke om hyggehuse, det gør til gengæld de mennesker, der bor i dem, og Vilvordevej 14 er bestemt et af dem. Det er et klassisk hyggehus, det tør vi sige uden at ryste på hånden, også selvom hygge, sjæl og ånd er svære størrelser at tale om. Men det er en fælles oplevelse, når man går ind af hoveddøren. Her er klassiske håndværksdetaljer som den smukkeste stuk, træudskæringer, trappe i bueforløb, sprossevinduer i dobbeltdøre, dobbeltgelænder til små og større mennesker og højt til loftet. Med 311 etagemeter er her plads til familien med børn, hvor de 105 er i underetagen med opholdsrum til teenagere. Haven er gammelbeplantet og eksploderer i farver, når rododendronerne springer ud. Nem at holde, tak for det. Ugeneret, sydvendt terrasse, sol hele dagen.

Ordrupgaard Kunstmuseum har en af Nordeuropas betydeligste samlinger af dansk og fransk kunst fra det 19. og begyndelsen af det 20. århundrede. Den nye afdeling under jorden er et vildt arkitektonisk greb, men det virker. Bravo. Nogle af Danmarks bedste institutioner og skoler ligger tæt på, private som offentlige, det samme gør gymnasier og sportsfaciliteter. De Røde Porte til Dyrehaven er de karakteristiske indgange, og de har alle et porthus bygget til skovløberen. At skoven hedder Dyrehaven er ikke tilfældigt. Her har altid været dyr og i dag er bestanden af hjorte på over 2.000.

Bestil salgsmateriale

Vilvordevej 14, 2920 Charlottenlund

Tak

Vi kontakter dig hurtigst muligt.

Teamet

Nanna Frederikke Juhl
Kontaktperson

Nanna Frederikke Juhl
Filialchef Hellerup
Ejendomsmægler MDE
nanna@eltoftnielsen.dk 42 91 08 81

Nana Manniche Lillelund
Sagsbehandler

Nana Manniche Lillelund
Ejendomsmægler MDE
lillelund@eltoftnielsen.dk 41 34 86 12

Udforsk andre
Villaer til Salg