Opret personlig profil

Det ser ud til at være første gang du logger på dit dashboard - derfor skal du oprette et brugernavn og en adgangskode, som kun du kender.

Vestre Stationsvej 1, 5. TV., 2960 Rungsted Kyst

Mageløst, herfra kan man jo se evigt

Andet

Specifikationer

Lejlighed
  • Boligareal:93 m2
  • Værelser:3
  • Sagsnr.:IEN8233
  • Energimærke:
    E

Mageløst, herfra kan man jo se evigt

De store ejendomme, palæerne, patricierne og landstederne, det er dem, Rungsted er kendt for. Lejligheder er der ikke mange af i Rungsted, men de er her, og de ligger i den del af Rungsted by, der modsat Rungsted i havnen står på land med kystbane til Helsingør og 40 minutter til Københavns Lufthavn. Rungsted er en by med gode skoler, private og offentlige, sportsfaciliteter som skøjte- og svømmehal, tennis, flere golfbaner og daglige indkøb.

Lejligheden oppe på 5. sal på Vestre Stationsvej er mageløs. Med en stor, sydøstvendt terrasse på ca. 20 m2 er udsigten evig hen over skovens træer, over Øresund og Hven og hele vejen til den svenske sydkyst. Ingen palæer, patricier og landsteder i Rungsted har så storslået en udsigt med både solopgang og solnedgang, for lige om hjørnet er der også en vestvendt altan, hvor Solen går ned. Gin-&-Tonic-altanen, som nuværende ejer kalder den. Ejendommen er bygget i 1936, og lejligheden øverst oppe er på 93 m2.

Naturen er stor i Rungsted med skov og vand. Rungsted Havn er en cykeltur på 5 minutter ned ad Rungstedvej. Det er den største havn på kysten mellem København og Helsingør. Her er plads til de helt store både, altså noget at kigge på, og her er lækre butikker, trendy caféer og 11 gode restauranter og spisesteder i alle klasser. ’Kajens Fisk & Vildt’ er en af de bedste fiskeforretninger i Nordsjælland. Fra lejligheden er der gå- og cykelafstand til gode skoler, private og offentlige, gymnasie og sportsfaciliteter som skøjte- og svømmehal, tennis og flere golfbaner. Rungsted har sin egen kystbanestation med direkte afgange og kort rejsetid til København og Lufthavnen.

Udforsk andre
Lejligheder til Salg