Opret personlig profil

Det ser ud til at være første gang du logger på dit dashboard - derfor skal du oprette et brugernavn og en adgangskode, som kun du kender.

Vester Voldgade 4, 4., 1552 København V

Intet har været udsat for en historieløs indflytter i et forvirret selvrealiseringsprojekt...

Andet Andet

Specifikationer

Lejlighed
  • Pris:9.500.000 DKK
  • Ejerudgift:6.214 DKK
  • Boligareal:171 m2
  • Værelser:5
  • Bygget/ombygget:1895/1979
  • Energimærke:
    D

Intet har været udsat for en historieløs indflytter i et forvirret selvrealiseringsprojekt...

Renæssancen er den måske mest blomstrende tid i menneskets historie, fordi den formåede at genoptage de gamle ideer. Spoler vi tiden 300 år frem til slutningen af 1800-tallet, formåede danske håndværkere det samme, nemlig at tage opgøret mod industrialiseringen af håndværket, mod masseproduktion og dovenskab i byggeriet. Det gamle håndværk vandt. I skønvirketiden fik stuk derfor et nyt formsprog, lys og elektricitet blev prestige, håndværk, udsmykning og detaljer fik plads i nye bygninger, og tapeter blev designet af arkitekter og kunsthåndværkere. Vinduesglas fik farver. Skønvirke var en tilbagevenden til håndværkernes personlige aftryk i materialet.

Sådan en ejendom står der på Vester Voldgade, og det ses allerede fra gaden. Murerhåndværk i facaden, udsmykninger, karnapper, gesimser, kobberinddækninger, kunsthåndværk. Helt særligt og nærværende bliver det i lejligheden oppe på 4. sal. Den er et studie i skønvirketidens håndværk, et museum, en tidslomme, et helle, en refugium. Alt er originalt, alt er bevaret, intet har været udsat for en historieløs indflytter i et forvirret selvrealiseringsprojekt. Alle 171 m2 er renoveret, det originale håndværk fra 1895 er med i det nye, sådan skal det være. Tak.

Beliggenheden bliver ikke meget bedre i København. Alt i byen er tæt på. Indre By med latinerkvarteret er på den anden side af gaden, Rådhuspladsen lige om hjørnet, det samme er Metroen, Ørstedsparken, caféerne, restauranterne og de lækre butikker.

Bestil salgsmateriale

Vester Voldgade 4, 4., 1552 København V

Tak

Vi kontakter dig hurtigst muligt.

Teamet

Joachim Kiilerich Selnæs
Kontaktperson

Joachim Kiilerich Selnæs
Partner/filialchef København & Frederiksberg, Ejendomsmægler MDE
joachim@eltoftnielsen.dk 40 96 04 08

Louise Schøtt Kristensen
Sagsbehandler

Louise Schøtt Kristensen
Ejendomsmægler MDE
Cand.merc.IMM
kristensen@eltoftnielsen.dk 27 29 30 74

Udforsk andre
Lejligheder til Salg