Opret personlig profil

Det ser ud til at være første gang du logger på dit dashboard - derfor skal du oprette et brugernavn og en adgangskode, som kun du kender.

Vedbæk Strandvej 507A, 2950 Vedbæk

Vedbæk, Hornbæk og Båstad

Andet Andet

Specifikationer

Villa
  • Boligareal:215 m2
  • Grundareal:818 m2
  • Værelser:6
  • Carport:34 m2
  • Sagsnr.:IEN5037
  • Energimærke:
    C

Vedbæk, Hornbæk og Båstad

Strandvejen fra Vedbæk Havn til skiltet, hvor Rungsted byder velkommen til Rungsted, er én af de mest eftertragtede strandvejsstrækninger på kysten. Husene er store og smukke, her er grønt og eksklusivt, men på sin egen, vedbækske matrice. Men Vedbæk er også byen, som har meget tilfælles med sommerhusbyer som Hornbæk og den kultur, vi elsker svenskerne for i Båstad. Vedbæk er et originalt liv blandet af kystbanestation, hotel, havn, strand med sommer- og vinterbadere, en iskiosk, restauranter, en bager og supermarkeder som Irma og Netto 20 minutter fra København. Og så er det også, her fiskekutterne lægger til med friske fisk.

En lille kilometer fra havnen ligger nummer 507A på Vedbæk Strandvej. Det har det gjort siden 1887, men i 2000 blev det bygget større og samtidig gennemgående renoveret. Det er løbende vedligeholdt, og alt står knivskarpt. Huset er på 215 m2 og falder ind i kulturen med naboerne, som også bor i klassiske, hvidpudsede villaer med sortglaserede teglsten på begge sider af vejen. Grunden er på 818 m2 med solvendte terrasser og mange hyggekroge heriblandt en stor overdækket terrasse med ovenlysvinduer, der på alle måder forlænger sæsonen. Den elektriske smedejernsport er indgangen til det hele.

Naturen er stor og dyb i Vedbæk. For 7.000 år siden havde Vedbæk sin egen, lavvandet fjord, Vedbæk Fjord. Den lå fra Vedbæk Havn og ind i landet op til Caroline Mathilde-stien. Med tiden har landet hævet sig, og i dag er her er alle muligheder for et aktivt udendørsliv med løbesko, på mountainbike eller gåture i skoven.

Udforsk andre
Villaer til Salg