Opret personlig profil

Det ser ud til at være første gang du logger på dit dashboard - derfor skal du oprette et brugernavn og en adgangskode, som kun du kender.

Ved Hegnet 8, 2960 Rungsted Kyst

Selvfølgelig ligger Fritz og Pouls båd i Rungsted Havn

Andet

Specifikationer

Villa
  • Boligareal:209 m2
  • Grundareal:845 m2
  • Kælder:72 m2
  • Værelser:7
  • Carport:31 m2
  • Sagsnr.:IEN7658
  • Energimærke:
    C

Selvfølgelig ligger Fritz og Pouls båd i Rungsted Havn

7-800 meter nord for Rungsted Havn ligger Bukkeballevej. Kendere af Rungsted vil vide, at Bukkeballevej og kvarteret omkring er et af de bedste kvarterer i Rungsted. Det er et fredeligt og hyggeligt kvarter med nem og hurtig adgang til strand, svømmehal, tennisklub, baseball, squash, basketball, ishockey, gode skoler og gymnasium. Det er ikke det Rungsted, som Fritz og Poul fra Rytteriet kommenterer med rødvinsglas og spottegloser i den ene hånd og satirisk humør og comedy i den anden fra deres luksusyacht i Rungsted Havn.

Huset Ved Hegnet 8 ligger i Bukkeballekvarteret. Det er bygget i 2005 af en murermester til muremesteren selv. Ingen hoppen over, hvor gærdet er lavest. Hele stueetagen er gennemmuret med klinker på alle gulve, og med 1. sal er det på 209 m2 med en planløsning, som er helt ideel til familien med børn. Kælderen er på 72 m2. Haven er anlagt med mange haverum, mange hyggelige terrassemiljøer og mange planter. Her er det en god idé at have grønne fingre.

Sophienberg Lystslot ligger lige om hjørnet. Det er tegnet og bygget af hofbygmester Nicolai Eigtved i 1742. Restaureringen blev i 1991 belønnet med Europa Nostra-prisen. Der er heller ikke langt til Kokkedal Slot, som er nabo til Kokkedal Golfklub. Fritz og Pouls båd ligger i Rungsted Havn. Selvfølgelig. Det er havnen med de lækre butikker, trendy caféer og 11 gode restauranter og spisesteder i alle klasser. Den smukke tur ad Strandvejen til København tager 20 minutter.

Udforsk andre
Villaer til Salg