Opret personlig profil

Det ser ud til at være første gang du logger på dit dashboard - derfor skal du oprette et brugernavn og en adgangskode, som kun du kender.

Vallerød Park 3, 2960 Rungsted Kyst

Snip, snap, snude...

Andet Andet

Specifikationer

Villa
 • Pris:9.800.000 DKK
 • Ejerudgift:8.091 DKK
 • Boligareal:189 m2
 • Grundareal:1.008 m2
 • Kælder:48 m2
 • Værelser:6
 • Carport:31 m2
 • Bygget/ombygget:1963/1967
 • Energimærke:
  D

Snip, snap, snude...

Der var engang, hvor landsbyen Vallerød var landsbyen Vallerød, og Rungsted var Rungsted. Men så kom Kystbanen til Rungsted i 1897, og så var det slut med at være Vallerød i Vallerød. For med Kystbanen blev Vallerød op til 1940erne udstykket til matrikler og forenet med Rungsted, og så fik Vallerød og Rungsted fælles postnummer 2960 Rungsted Kyst. Snip, snap, snude, landsbyen Vallerød var ude og er i dag et ejerlav med en vej, en skole, et vænge og en park.

Huset i Vallerød Park er bygget i 1963, og det står tidstypisk som repræsentant for de klassiske 60er-parcelhuse. Tiden har fokus på parcelhusene fra 60erne. De har mange kvaliteter fra fremsynede arkitekter, og de tidlige af dem er grundmuret med mursten med vinduer hele vejen rundt. Lysindfaldet er derfor umiskendeligt, og når husene stadig har en markant stemme, er det fordi arkitekturen taler til den danske, minimalistiske formgivning af møbler og indretning. Her er 189 m2 bolig med flere soveværelser, altså masser af plads til familien med børn. Vejen er blind, ingen trafik, her er stille og roligt. Grunden er på 1.008 m2 med en overdækket, vestvendt loungeterrasse, ja, her er smil og sol i ansigtet hele dagen. Det bliver ikke meget bedre.

Vallerød Skole og Rungsted Privat Skole ligger lige om hjørnet. Det samme gør naturen og sportsfaciliteter som skøjte- og svømmehal, tennis og flere golfbaner. Rungsted Havn blev udbygget i 2016 og kan i dag tilbyde 850 havnepladser fra joller til store kølbåde. Havnen er en charmerende cocktail af liv og meget at kigge på. Her er lækre forretninger og mange restauranter i alle klasser, fra den hurtige grillmiddag til den finere restaurant.


Bestil salgsmateriale

Vallerød Park 3, 2960 Rungsted Kyst

Tak

Vi kontakter dig hurtigst muligt.

Teamet

Jens Højmann
Kontaktperson

Jens Højmann
Partner/filialchef Rungsted Kyst & Hørsholm
Ejendomsmægler & valuar MDE
jens@eltoftnielsen.dk 21 62 48 18

Philip Boel
Sagsbehandler

Philip Boel
Trainee
Finansbachelor
philip@eltoftnielsen.dk 32 42 29 60

Udforsk andre
Villaer til Salg