Opret personlig profil

Det ser ud til at være første gang du logger på dit dashboard - derfor skal du oprette et brugernavn og en adgangskode, som kun du kender.

Vallerød Banevej 18C, 2960 Rungsted Kyst

Et sjældent åndehul i isen, som man siger

Andet

Specifikationer

Villa
  • Boligareal:221 m2
  • Grundareal:1.288 m2
  • Værelser:4
  • Sagsnr.:IEN7934
  • Energimærke:
    C

Et sjældent åndehul i isen, som man siger

Der er ikke mange grusveje i Rungsted. Der er heller ikke mange blinde veje. Hvad så med blinde grusveje? Ja, dem er der formentlig kun et par stykker af, og én af dem er den lille vej Vallerød Banevej. Der er ikke meget trafik på blinde veje, derfor er de attraktive for børnefamilier, og huset i nummer 18C er det sidste hus på vejen, det er huset nede i bunden. Her er der absolut ingen trafik. Set fra vejen ligger huset beskedent, men det er kun lige indtil man kører ind gennem porten. Her blotter sig en oase, en lille hemmelighed, et sjældent åndehul i isen, som man siger.

Huset er tegnet og bygget til familien med børn. 3 soveværelser i den ene afdeling, master bedroom, køkken og leverum i den anden. Gulvvarme overalt. Med 221 m2 er det et stort hus oprindeligt bygget i 1957, men det er der ingen, som tror på. Det er udbygget og renoveret fra himmel til fundament i 2017, så det i dag står som et lækkert og moderne hus i ét plan. Varmeudgiften er lille, og her er ikke meget vedligeholdelse de næste mange år. Grunden er på 1288 m2 med noget så særligt og charmerende som en lille sø med søgræs og dunhammer.

Rungsted Privatskole ligger lige om hjørnet, det samme gør indkøb i MENY, toget til København og Lufthavnen og Rungsted Golfklub, som har en af Danmarks bedste parkbaner.
Alt er godt i Rungsted, det gælder skoler og gymnasier, og det gælder sportsfaciliteter som skøjte- og svømmehal og tennis. Lystbådehavnen Rungsted Havn har ambitioner og gjort det så godt for sig selv, at den i dag dominerer oplevelsen af, hvor Rungsted ligger. Over for havnen boede Johannes Ewald og Karen Blixen, og Blixenhaven er altid inspirerende at gå tur i.

Udforsk andre
Villaer til Salg