Opret personlig profil

Det ser ud til at være første gang du logger på dit dashboard - derfor skal du oprette et brugernavn og en adgangskode, som kun du kender.

Valhøjvej 13D, 2500 Valby

Fra torturinstrumenter til uforskammet lækker bolig...

Andet Andet Andet

Specifikationer

Lejlighed
  • Boligareal:92 m2
  • Værelser:4
  • Byggeår:2022
  • Energimærke:
    B

Fra torturinstrumenter til uforskammet lækker bolig...

Der var engang, da gymnastik var noget med en træhest, buk og plint, som skoleelever i kø skulle springe over, og hvor bomme var noget, de skulle gå balance på. Fint forarbejdet var disse gymnastikmøbler, som for nogle elever var de rene torturinstrumenter, mens de for andre blot var en leg. Der var kun få snedkerier i Danmark, der producerede gymnastikmøbler, og et af de snedkerier lå i industrikvarteret inde i en gård på Valhøjvej i Valby. Kvarteret er her endnu, det samme er ejendommen med det tidligere gymnastiksnedkeri, som i dag er bygget om til en uforskammet lækker bolig.

Sikken bolig. Den industrielle ånd er her stadig, ikke alene i boligen, men i hele gården, som er en blanding af boliger i tidligere industribygninger og håndværkserhverv som eksempelvis et stentrykkeri. Alt, alt, alt er nyt i lejligheden, som er i 2 etager på 92 m2. Den har aldrig været beboet, der har aldrig ligget en gaffel i skuffen, bruseren er kun testet og køleskabet er endnu ikke tændt. Alt er derfor lige til at flytte ind i. Med 2 store terrasser mod syd og nordvest får man sol og farve på kinderne hele dagen.

Vi er i det gamle Valby. Der er højde og fart på udviklingen i Valby. Cafélivet og shopping blomstrer, og fordi Nordisk Film altid har ligget i Valby, er mange af gaderne i byen med som kulisser i mange gamle, danske film. Valby er også kendt for Valbyparken, den næststørste park i København. Fra Valhøjvej er der bare 10 cykelminutter til Vesterbro og Frederiksberg, og 5 cykelminutter til Søndermarken og de vilde planter, det lange græs og uglerne i de gamle træer.

Udforsk andre
Lejligheder til Salg

ÅBENT HUS M. TILMELDING 24. sep, 2023 12:00-12:20
Valby Langgade 16, 2. 301., Valby

Lejlighed

Valby Langgade 16, 2. 301., Valby

Pris

3.295.000 DKK

Ejerudgift

3.761 DKK

Boligareal

71 m2

Værelser

2

Rungstedvej 74, 3. th., Rungsted Kyst

Lejlighed

Rungstedvej 74, 3. th., Rungsted Kyst

Pris

5.895.000 DKK

Ejerudgift

4.096 DKK

Boligareal

164 m2

Værelser

5