Opret personlig profil

Det ser ud til at være første gang du logger på dit dashboard - derfor skal du oprette et brugernavn og en adgangskode, som kun du kender.

Valdemarsvej 14, 2960 Rungsted Kyst

Et kongekvarter i Rungsted. Helt bogstaveligt...

Andet Andet Andet Andet Andet

Specifikationer

Villa
 • Pris:17.995.000 DKK
 • Ejerudgift:9.766 DKK
 • Boligareal:200 m2
 • Grundareal:1.182 m2
 • Kælder:18 m2
 • Værelser:4
 • Garage:18 m2
 • Bygget/ombygget:1917/2006
 • Energimærke:
  D

Et kongekvarter i Rungsted. Helt bogstaveligt...

Valdemarsvej 14 er en af de ejendomme, hvor man med en ny hovednøgle kan åbne døren og flytte ind. Alt er renoveret fra himmel til kælder i 2017 sammen med designer Julie Brandt, og alle materialer er valgt på øverste hylde. Køkken, badeværelse, skabe og reoler er fra Handcrafted Interior, her er nye egetræsgulve fra Trækompagniet, gulvvarme overalt og hvidevarer fra Gaggenau og Miele. Alt er lækkert, og det er tydeligt, at der i ombygningsprocessen har været fokus på alle detaljer, som jo bekendt er her, djævlen bor.

Det er bygget af grosserer Anders Fonnesbech, som med Fonnesbechs Stormagasin var kongen af detailhandel. Det er en charmerende tidstypisk, klassisk villa fra 1917 med et af de mest kultiverede haveanlæg i Rungsted. Intet er tilfældigt anlagt her. Huset ligger højt i terrænet, og det er der kommet den smukkeste havegang ud af fra parkering til hoveddør. Grunden er på 1.182 m2 med den mest charmerende terrasse og flot, gammelbeplantet med buskbom, store rododendroner og stedsegrønt bunddækken.

Fra Valdemarsvej er der gå- og cykelafstand til alt i Rungsted. Byen er kendt for sine stisystemer til gode skoler, private og offentlige, gymnasium og sportsfaciliteter som skøjte- og svømmehal, tennis og flere golfbaner. Her er butikker, togstation, badebro, strand og havn med lækre butikker og restauranter. Det maritime miljø med både i havnen, vandskibro og strand har gjort Rungsted Havn til den største og mest aktive havn i Nordsjælland. Med Rungstedlund er Rungsted stadig Karen Blixen, det er smukke og eksklusive villaer på kysten.

Svend og Knud er ikke just typiske kongenavne. Valdemar, ja, det var ham Den Store, men det er godt nok længe siden. Men Svend og Knud var konger, og de var konger før Valdemar. Og det har det lille kvarter mellem Bolbrovej og Rungstedvej kvitteret med en hyldest. Kongekvarteret, bliver det med Svendsvej, Knudsvej og Valdemarsvej kaldt. Og det er, hvad det er, et kongekvarter i Rungsted, helt bogstaveligt.

Bestil salgsmateriale

Valdemarsvej 14, 2960 Rungsted Kyst

Tak

Vi kontakter dig hurtigst muligt.

Teamet

Jens Højmann
Kontaktperson

Jens Højmann
Partner/filialchef Rungsted Kyst & Hørsholm
Ejendomsmægler & valuar MDE
jens@eltoftnielsen.dk 21 62 48 18

Philip Boel
Sagsbehandler

Philip Boel
Trainee
Finansbachelor
philip@eltoftnielsen.dk 32 42 29 60

Udforsk andre
Villaer til Salg