Opret personlig profil

Det ser ud til at være første gang du logger på dit dashboard - derfor skal du oprette et brugernavn og en adgangskode, som kun du kender.

Upsalagade 20B, ST. TV., 2100 København Ø

Knappenålen i Upsalagade

Andet

Specifikationer

Lejlighed
  • Boligareal:102 m2
  • Værelser:2
  • Sagsnr.:IEN7870
  • Energimærke:
    B

Knappenålen i Upsalagade

Er der en lillebitte lyd i stuen, er det den berømte knappenål, der rammer gulvet. Så stille er der i Upsalagade. Som 2 sideveje til Stockholmsgade omfavner den de fleste af de svenske vejnavne i stockholmsgadekvarteret. Smuk og grøn er gaden, måske én af smukkeste i København. Øster Anlæg med elegante Hirschsprungske Samling og Statens Museum for Kunst ligger for enden af vejen, eller vejene, for Upsalagade både begynder og ender i Stockholmgade.

Lige over for Holmens Kirkegård står en ejendom fra 1898. Som alle andre lejligheder i kvarteret burde lejlighederne både have stuk, høje paneler og træudskæringer, men ejendommen blev i 2018 ombygget fra erhverv til private boliger, så alt inden for murene er nyt. ALT. Lige så nyt og moderne som de nyeste projektbyggerier. Ejendommen kombinerer sjælen og charmen fra det klassiske byggeri med komforten i det moderne liv. At flytte ind her er plug and play. Her er 102 m2 med den grønneste udsigt.

Det er nemt at finde parkering i kvarteret. Lejlighederne er store, så her er færre mennesker til de mange parkeringspladser, der er på gaden. Tak for det. Også tak til Øster Anlæg, som er en af de fredfulde, grønne oaser i byen. Privatskolen Krebs Skole ligger lige om hjørnet, en af de absolut bedste skoler i København.

Udforsk andre
Lejligheder til Salg