Opret personlig profil

Det ser ud til at være første gang du logger på dit dashboard - derfor skal du oprette et brugernavn og en adgangskode, som kun du kender.

Ulvemosevej 7, 2960 Rungsted Kyst

Udsigten er dyb og stille i golfnaturen

Andet Andet Andet Andet

Specifikationer

Villa
  • Boligareal:187 m2
  • Grundareal:1.385 m2
  • Kælder:11 m2
  • Værelser:4
  • Sagsnr.:IEN7532
  • Energimærke:
    E

Udsigten er dyb og stille i golfnaturen

Uanset hvor i verden en driver slår en golfbold ud mod et nyt golfhul, ligger golfbaner altid smukt placeret i terrænet. Golfbaner har deres egen natur, golfnatur, og den fylder en del i Rungsted. Kun få huse i Rungsted har det privilegie at have golfbanen som nabo, men det har huset på Ulvemosevej 7. Udsigten er altid grøn, dyb og stille i golfnaturen. Det er et meget smukt hus med mange rum i den klassiske have med frugttræer.

Hvis autenticitet er en værdi, så har huset et godt bud på hvad der sker, når tiden har stået stille et stykke tid. Med nyt tag og nye fuger i murværket er det renoveret udvendigt, men indenfor er en tidslomme fra 1940erne, et lille museum ejet af samme familie gennem 3 generationer. Huset er klassificeret bevaringsværdigt i klasse 3, og er altid vedligeholdt, altid bevaret og altid passet på. Det er bygget i 1915, og med en størrelse på 187 m2 er det en oplagt bolig til den unge familie, som kan male på en væg og skrue på en skrue. Grunden er på 1385 m2. Prisen er rigtig, og det er beliggenheden også.

Familier har det godt i Rungsted. Her er gode skoler, gymnasium og sportsfaciliteter. Byen har sin egen kystbanestation med kort rejsetid til København og Lufthavnen. En lille kilometer nede ad Rungstedvej ligger havnen, som både er lystbådehavn og strand. Rungsted Havn er den største og mest aktive havn i Nordsjælland. Her er lækre butikker, caféer, restauranter og spisesteder i alle klasser.

Udforsk andre
Villaer til Salg