Opret personlig profil

Det ser ud til at være første gang du logger på dit dashboard - derfor skal du oprette et brugernavn og en adgangskode, som kun du kender.

Ulstrup Sønderstrand 44, 4400 Kalundborg

Halvøen med det tørreste og mest solrige klima i Danmark

Andet

Specifikationer

Fritidshus
  • Pris:9.800.000 DKK
  • Ejerudgift:3.413 DKK
  • Boligareal:180 m2
  • Grundareal:2.475 m2
  • Værelser:4
  • Carport:29 m2
  • Sagsnr.:IEN8936

Halvøen med det tørreste og mest solrige klima i Danmark

Kør så langt vestpå på Sjælland som muligt, og man ender på halvøen Røsnæs. Udsigten ude på spidsen er usædvanlig, for herfra kan man se over havet til Nordfyn mod Storebælt, spidsen ved Asnæs og hele Kalundborg fjord. Røsnæs er istidsnatur med 2 parallelle kyster, hvor Sydkysten har stejle skrænter og Nordkysten mere flad. Kysterne kan opleves samtidig, og selv om de er meget forskellige, kan geologer fortælle, at de begge har spændende stentyper, der fortæller alt om isens vandring over Skandinavien.

På Sydstranden, på Sønderstrand, som det hedder på gammeldansk, ligger et sommerhus fra 1988, sommerhuset er gennemrenoveret og udbygget 2014. Det er bygget, som har det taget magten over naturen. Det har det så ikke, tværtimod. Det ligger højt med en stor udsigtsterrasse anlagt over træer og buske, altså frit udsyn over fjorden uden at forstyrre skræntens biodiversitet. Med 180 m2 og mange sengepladser er det et stort sommerhus med kæmpeterrasse stik syd. Her er sauna inde og sauna ude med vandudsigt og udendørs spa. Udsigten over Storebælt og Kalundborg Fjord har absolut fået 1. prioritet på matriklen, og det er til at forstå. Grunden er på 2.475 m2, og med trappe ned til skoven. Alt er velholdt, alt ligger ugeneret, alt er lige til at flytte ind i.

Røsnæs har sit eget mikroklima. Halvøen har det tørreste og mest solrige klima i Danmark. Hele 100 flere solskindstimer end gennemsnitten af resten af landet. Og ja, 140 mm mindre nedbør. Det betyder selvfølgelig noget for plante- og dyrelivet, ikke mindst på sydkysten, her er planter, blomster og dyr, man skal længere sydpå i Europa for at finde.

Bestil salgsmateriale

Ulstrup Sønderstrand 44, 4400 Kalundborg

Tak

Vi kontakter dig hurtigst muligt.

Teamet

Nicklas Høstrup Holbek
Kontaktperson

Nicklas Høstrup Holbek
Filialchef Holbæk
Salg og vurdering
nicklas@eltoftnielsen.dk 20 82 35 43

Nina Rygaard Nielsen
Sagsbehandler

Nina Rygaard Nielsen
Trainee
nina@eltoftnielsen.dk 70 20 21 05

Udforsk andre
Fritidshuse til Salg