Opret personlig profil

Det ser ud til at være første gang du logger på dit dashboard - derfor skal du oprette et brugernavn og en adgangskode, som kun du kender.

Udsigtsvangen 14, 4500 Nykøbing Sj

Tomme grunde hænger ikke på træerne

Specifikationer

Byggegrunde
  • Pris:495.000 DKK
  • Ejerudgift:842 DKK
  • Grundareal:1.053 m2

Tomme grunde hænger ikke på træerne

Tomme grunde hænger ikke på træerne

Det er ikke nemt at forholde sig til billeder af en tom grund. Jord er jord, græs er græs, og træer er jo bare træer. Men er man på udkig efter en tom grund i nærheden af Rørvig eller Nykøbing Sjælland, ved man, at beliggenheden heroppe mellem Kattegat og Isefjord er et af de mest populære sommerhusbeliggenheder på Sjælland. Men ved til gengæld også, at tomme grunde ikke hænger på træerne.

På Udsigtsvangen 14 i Nykøbing Sjælland står en tom grund på 1.053 m2 på 2. række til Isefjord. Med en bebyggelsesprocent på 30% kan her bygges et pænt, stort helårshus. Der er små 15 minutter til fiskemanden i Rørvig Havn, og 10 minutter til indkøb i Nykøbing Sjælland. Fra det nye hus er der 10 minutter til Kattegat, som har nogle af de bedste sand- og badestrande på Sjælland. Vandet her er altid i bevægelse, altid klart, altid rent. Byg i løbet af sommeren og hold jul i det nye hus. Bopælspligt, ja, sådan er det med helårshuse.

Bestil salgsmateriale

Udsigtsvangen 14, 4500 Nykøbing Sj

Tak

Vi kontakter dig hurtigst muligt.

Teamet

Jesper Bregnegaard Andersen
Kontaktperson

Jesper Bregnegaard Andersen
Filialchef Odsherred
Ejendomsmægler MDE, Cand.Merc.EMF
jesper@eltoftnielsen.dk 41 10 09 93

Frederik Ruhr Jensen
Sagsbehandler

Frederik Ruhr Jensen
Ejendomsmægler MDE
frederik@eltoftnielsen.dk 20 91 58 79

Udforsk andre
Byggegrunde til Salg