Opret personlig profil

Det ser ud til at være første gang du logger på dit dashboard - derfor skal du oprette et brugernavn og en adgangskode, som kun du kender.

Tuborg Havnepark 21, 3. tv., 2900 Hellerup

Strandengen for feinschmeckere og liebhavere...

Andet

Specifikationer

Lejlighed
  • Pris:19.800.000 DKK
  • Ejerudgift:14.874 DKK
  • Boligareal:161 m2
  • Værelser:3
  • Sagsnr.:IEN10974

Strandengen for feinschmeckere og liebhavere...

Med 2 slotte formet i vådt sand af kreative hænder på en strand i Hellerup har den sydlige spids af indsejlingen til Tuborg Havn og Svanemøllebugten fået en ny, forførende oase for liebhavere og feinschmeckere. Mellem siv og græs åbner hoveddørene nu til nogle af de mest eksklusive lejligheder i Danmark. Populære er de allerede, lejlighederne, feinschmeckere er altid på udkig, og liebhaverne kender alle matriklerne i Vandkantdanmark.

Lejligheden på Tuborg Havnepark 21 er på 161 m2 og ligger på 3. sal til venstre. En rigtig god placering med udsigt. Her er 2 store altaner mod syd og nord med den uhindret udsigt over Øresund og op mod Øresundskysten og København. Der er mulighed for tilkøb af 2 parkeringspladser i kælderen, ja, med elevator direkte op til lejligheden. Sauna og badebro i kælderen er fælles. Her er det nemt at være vinterbader. Tuborg Strandeng er tegnet af den prisvindende tegnestue Lundgaard & Tranberg Arkitekter. Ikke 2 lejligheder er ens, alle er de forskellige i størrelse, pris og udsigt. Lejligheden er spritny, den er tom og lige til at flytte ind i fra den ene dag til den anden.

Placeringen af Tuborg Strandeng forener Hellerup med København. Hellerup er byen med de lækre strøgbutikker, takeaway-butikker, restauranter, caféer, havnen, stranden, skoven og badeanstalten. København er metropolen, byen med restauranterne, metroen, kulturen med gallerierne, teatrene og de smukke parker og pladser. Tuborg Strandeng er nabo til shopping-centeret Waterfront med indkøb, wellness, restauranter og alt, hvad hjertet begærer i dagligdagen.

Bestil salgsmateriale

Tuborg Havnepark 21, 3. tv., 2900 Hellerup

Tak

Vi kontakter dig hurtigst muligt.

Teamet

Joachim Kiilerich Selnæs
Kontaktperson

Joachim Kiilerich Selnæs
Partner/filialchef København & Frederiksberg, Ejendomsmægler MDE
joachim@eltoftnielsen.dk 40 96 04 08

Louise Schøtt Kristensen
Sagsbehandler

Louise Schøtt Kristensen
Ejendomsmægler MDE
Cand.merc.IMM, SoMe ansvarlig
kristensen@eltoftnielsen.dk 70 70 12 43

Udforsk andre
Lejligheder til Salg