Opret personlig profil

Det ser ud til at være første gang du logger på dit dashboard - derfor skal du oprette et brugernavn og en adgangskode, som kun du kender.

Truntestien 12, Kårup, 4540 Fårevejle

Udsigten fra Udsigten...

Andet

Specifikationer

Fritidshus
  • Pris:1.545.000 DKK
  • Ejerudgift:2.372 DKK
  • Boligareal:147 m2
  • Grundareal:1.473 m2
  • Værelser:3
  • Carport:21 m2
  • Byggeår:2004

Udsigten fra Udsigten...

Kært barn har mange navne, og det gælder især for et barn som Trunte. Det betyder alt fra en træstamme til at liste til en tudse til at trisse til at tøfle til en tyksak. Og sikkert også flere. Om det så er en træstamme eller en tudse, der har lagt navn til Truntestien lige før Ordrup i Fårevejle, ja, det kan vi kun gætte os til.

Sommerhuset på Truntestien 12 er nabo til Udsigten. Udsigten er selvfølgelig udsigten, men Udsigten er også en adresse, et stort, grønt udsigtssted på Ordrupvej med udsigtsbænke. Solnedgangene nede i Sejrøbugten får ikke meget bedre end her. Huset er bygget i 2004, det er på 147 m2, og ja, haven er en nyttehave med asparges, ærter, kartofler, jordbær, bønner og alt, hvad grøntafdelingen i det lokale supermarked har på hylderne. Foretrækker man at købe grønt i stedet for at dyrke det grønne selv, så er det nemt at tromle det hele og så græs på den 1.473 m2 store grund.

Vi er tæt på Veddinge Bakker som af UNESCO er udnævnt til geopark. UNESCO er en organisation under FN, og det højeste formål med geoparkerne på kloden er at bidrage til fred. Geoparkerne er derfor steder, hvor den særlige geologi danner grundlag for kulturel, social og økonomisk udvikling. Geoparkerne er ikke fredninger, de er som UNESCOs verdensarvskonvention motorer for bæredygtig udvikling af verdens landdistrikter. Tour-de-France-feltet kører 2. etape i Veddinge Bakker den 2. juli.Bestil salgsmateriale

Truntestien 12, Kårup, 4540 Fårevejle

Tak

Vi kontakter dig hurtigst muligt.

Teamet

Katja Sørensen
Kontaktperson

Katja Sørensen
Ejendomsmægler MDE
katja@eltoftnielsen.dk 50 56 82 45

Matilda Michelsen
Sagsbehandler

Matilda Michelsen
Trainee
matilda@eltoftnielsen.dk 70 20 21 05

Udforsk andre
Fritidshuse til Salg