Opret personlig profil

Det ser ud til at være første gang du logger på dit dashboard - derfor skal du oprette et brugernavn og en adgangskode, som kun du kender.

Trønninge Nord 6, 4532 Gislinge

Når bymennesker fortæller om noget, de ikke ved så meget om …

Andet

Specifikationer

Villa
  • Pris:1.995.000 DKK
  • Ejerudgift:2.514 DKK
  • Boligareal:147 m2
  • Grundareal:11.177 m2
  • Værelser:4
  • Garage:56 m2
  • Bygget/ombygget:1920/1987
  • Energimærke:
    F

Når bymennesker fortæller om noget, de ikke ved så meget om …

Det er ude på landet, som bymennesker siger, når de fortæller om noget, de ikke ved så meget om. Hverdagen herude har ikke så mange naboer, her er stille, dyreliv, masser af natur og så er her muligheder, som ikke er drømmebobler i en tegneserie. Mulighederne er her, fordi der er plads. Og tænk, man får så meget for pengene ude på landet.

Få kilometer uden for Holbæk ligger Trønninge Nord. Ja, det er ude på landet med marker så langt øjet kan se. Man skal ville stilheden og en hverdag uden naboer for at bo her. Huset er oprindelig bygget i 1920, men det er ikke til at se. Alt er renoveret til en moderne bolig på 147 m2, vinduer og døre bliver skiftet til 3 lags ruder inden overtagelse. Grunden er på 11.177 m2, altså over en hektar, så her er plads til en pool, et selvstændigt værksted på 185 m2 med en lejlighed i bygningen på 37 m2, fold, klukkende præmiehøns, geder og får og heste i stald og bokse. Landzone forstås, altså meget lille ejendomsskat. Selvstændige håndværkere har alle muligheder her.

Postnummeret er Gislinge, som ligger i en kort køretur fra Holbæk. Lækre forretninger, indkøb og kultur er en kort tur til Holbæk, byen, som bare er vokset og vokset de sidste par årtier med et idrætscenter, der har gjort Holbæk til Danmarks største sportsby. Her er gode dagsinstitutioner, skoler og gymnasier. Og så er her masser af arbejdspladser. København, ja, det er ned på motorvejen og en tur på 50 minutter. Fra Gislinge er der blot 20 minutter til nogle af de bedste sand- og badestrande i Sejrøbugten.Bestil salgsmateriale

Trønninge Nord 6, 4532 Gislinge

Tak

Vi kontakter dig hurtigst muligt.

Teamet

Nicklas Høstrup Holbek
Kontaktperson

Nicklas Høstrup Holbek
Filialchef Holbæk
Salg og vurdering
nicklas@eltoftnielsen.dk 20 82 35 43

Nina Rygaard Nielsen
Sagsbehandler

Nina Rygaard Nielsen
Trainee
nina@eltoftnielsen.dk 70 20 21 05

Udforsk andre
Villaer til Salg