Opret personlig profil

Det ser ud til at være første gang du logger på dit dashboard - derfor skal du oprette et brugernavn og en adgangskode, som kun du kender.

Tranebærvej 34, 4500 Nykøbing Sj

Med 231 forskellige fuglefløjt i luften og dådyrøjne i haven...

Andet

Specifikationer

Fritidshus
  • Pris:2.995.000 DKK
  • Ejerudgift:2.091 DKK
  • Boligareal:75 m2
  • Grundareal:2.524 m2
  • Værelser:3
  • Byggeår:2022

Med 231 forskellige fuglefløjt i luften og dådyrøjne i haven...

Tranebærvej er en vej på Nakkesiden mellem Nykøbing Sjælland og Rørvig. Her ligger et lille paradiso af natur, man ikke finder andre steder på Sjælland. Hov Vig, er det officielle stednavn, et mageløst fugle- og vildtreservat med udstrakte vådområder, rørskov og enge. 231 forskellige fuglearter er registreret i Hov Vig. Ingen sommerhuse kommer tættere på Hov Vig end sommerhuset på Tranebærvej. Så ja, her er fuglefløjt i luften, dådyrøjne i haven og en natur så stor, at Naturstyrelsen har valgt at passe godt på den.

Mange sommerhuse har en historie om grundige renoveringer og fine tilbygninger, men ikke Tranebærvej 34. Det er spritnyt fra 2022 og pivlækkert. Det er bygget som et sommer- og vinterhus på 75 m2. Med luft til luft varmepumpe, mange tak for det. En invitation, man kun kan sige ja tak til med den beliggenhed. Grunden er på 2.524 m2. Stor er den, men som naturgrund passer den sig selv. Her er fred og ro.

Naturen er stor, vild og smuk heroppe. Med vand i Kattegat på den ene side og fjordvand i fjordvandet på den anden fylder det maritime meget i Nykøbing Sjælland og Rørvig. Her er skove, lyng og dyreliv. Fra Tranebærvej er der 50 meter til fjordvandet og5 cykelminutter til nogle af de bedste badestrande mod Kattegat. Her står vandet aldrig stille, det er altid i bevægelse, altid klart, altid rent. Bare en kilometer er der til street food, restauranter og købmand på Rørvigvej.

Bestil salgsmateriale

Tranebærvej 34, 4500 Nykøbing Sj

Tak

Vi kontakter dig hurtigst muligt.

Teamet

Katja Sørensen
Kontaktperson

Katja Sørensen
Ejendomsmægler MDE
katja@eltoftnielsen.dk 50 56 82 45

Matilda Michelsen
Sagsbehandler

Matilda Michelsen
Trainee
matilda@eltoftnielsen.dk 70 20 21 05

Udforsk andre
Fritidshuse til Salg