Opret personlig profil

Det ser ud til at være første gang du logger på dit dashboard - derfor skal du oprette et brugernavn og en adgangskode, som kun du kender.

Toppen 169, Himmelev, 4000 Roskilde

Plads og udsigt i klimavenligt bofællesskab

Andet Andet Andet

Specifikationer

Villa
  • Boligareal:164 m2
  • Grundareal:151 m2
  • Værelser:4
  • Sagsnr.:IEN10545
  • Energimærke:
    A2015

Plads og udsigt i klimavenligt bofællesskab

Bofællesskabet Bakketoppen er det seneste af de mange bofællesskaber, der er etableret i Trekroner, og med sine 24 husstande bliver du en del af et stort og velfungerende fællesskab med beboere i næsten alle aldre. Det blev etableret i 2016 og var fra begyndelsen et etableret fællesskabsprojekt.

Som boform er bofællesskaber populære som aldrig før, og mange har fået øjnene op for værdien af at dele sit hverdagsliv med andre.På Bakketoppen kan du nærmest finde alt, hvad du måtte ønske af et fællesskab; her er mulighed for økologisk fællesspisning 3 aftener om ugen i det 350 m2 store fælleshus, et årshjul hvor højtider fejres sammen, fester for både de store og små, et band, brætspil og filmaftener, fredagsbar og søndagsbrunch. Derudover er der 3 trampoliner, gynger, rutschebane, legehus, shelter, bålplads, høns og snart også kaniner. Her er grønne områder med bænke og hængekøjer, pool om sommeren, overdækket cykelparkering og p-plads, hvor der også er ladestander til elbiler.

Rækkehuset, Toppen 169, ligger tilbagetrukket i bofællesskabet med panoramisk udsigt ud over Trekroner og Himmelev Skov med hele 18.000 m2 fællesarealer at boltre sig på. Indvendigt er der 164 m2 + en hems på 20 m2.Huset er lige til at flytte ind i og med fælles jordvarmeanlæg er udgiften til opvarmning på et absolut minimum. Varme, husforsikring og udvendigt vedligehold er med i den månedlige fællesudgift.

Så der er masser af plads til fællesskabet, men også til familielivet og til bare at kunne være sig selv. Her er to store terrasser på hver side af huset samt en altan, så der er altid en solbeskinnet plet, så man kan nyde sin morgenkaffe på forsiden af huset og beundre solnedgangen fra den anden side. Går du med en drøm om at dyrke dine egne grøntsager er der mulighed for at etablere en lille køkkenhave.

Udforsk andre
Villaer til Salg