Opret personlig profil

Det ser ud til at være første gang du logger på dit dashboard - derfor skal du oprette et brugernavn og en adgangskode, som kun du kender.

Toppen 145, Himmelev, 4000 Roskilde

Ikke for alle, men alt for nogle

Andet Andet Andet

Specifikationer

Villa
  • Boligareal:135 m2
  • Grundareal:121 m2
  • Værelser:4
  • Sagsnr.:IEN10543
  • Energimærke:
    A2015

Ikke for alle, men alt for nogle

Med Roskilde Universitet som nabo ligger Bofællesskabet på Toppen. Og fællesskab, det skal man ville for at bo her. Der er 24 rækkehuse med børn og voksne i alle aldre. Der er 2 gåminutter til ’Trekroner Børnehus’ og ’Børnehuset Skademosegård’. Her er fællesspisning flere gange om ugen, fællesmøder, fælleshus, morgenyoga, skumfiduser over bål, shelter i baghaven, hønsegård, ideologier og alternativer til den almindelige hverdag. Ja, her er bare fællesskab og højt til loftet med sikker cykelsti til børnehave og skole. Trekroner Station og Bycenter er en cykeltur på 5 minutter. Bofællesskabet på Toppen er ikke for alle, til gengæld er det alt for nogle. Man bor og sover ikke sammen. Bofællesskabet på Toppen er rækkehuse bygget i 2016, og var fra begyndelsen et engageret fællesskabsprojekt. Det er det stadig, og rækkehusene er sjældent til salg. Rækkehuset på Toppen 145 er på 135 m2 og lige til at flytte ind i.

Bofællesskabet byder også på udendørsfacilitetersåsom shelter og bålplads, 3 trampoliner, sandkasse og legehus, en stor drage af træ med gynge, grønne områder med bænke, hængekøjer, pool om sommeren, masser af cykelparkering. Derudover er der egen parkeringsplads til hvert hus og ladestandere til elbiler naturligvis.


Heste, køer, får og geder har deres eget fællesskab på en græsmark 200 meter fra hoveddøren. Her er også BMX-bane til børnene, boldbane, en skov med disc-golf og mountainbikeruter.

Udforsk andre
Villaer til Salg