Opret personlig profil

Det ser ud til at være første gang du logger på dit dashboard - derfor skal du oprette et brugernavn og en adgangskode, som kun du kender.

Toplærkevej 3, 4400 Kalundborg

Hvor i Danmark er det tørreste og mest solrige klima?

Andet

Specifikationer

Fritidshus
  • Boligareal:84 m2
  • Grundareal:1.103 m2
  • Værelser:3
  • Byggeår:2009

Hvor i Danmark er det tørreste og mest solrige klima?

På halvøen Røsnæs ligger et fuglekvarter, som var det en indbyrdes aftale mellem nogle af de smukkeste fugle i Danmark. Toplærken har valgt at holde sommerferie her på Toplærkevej. Den har det bedst i tørt klima, og derfor er Røsnæs et godt valg. Røsnæs har sit eget mikroklima med det tørreste og mest solrige klima i Danmark. Hele 100 flere solskindstimer end gennemsnitten af resten af landet. Og ja, 140 mm mindre nedbør. Men om vinteren flyver Toplærken til Nordafrika og Eurasien.

På spidsen af Røsnæs er der udsigt til Sjællands Odde, Sejerø, Samsø, Fyn, Endelave og Jylland. Sydkysten af Røsnæs har stejle skrænter og Nordkysten mere flad. Isen fra istiden har været her, og geologer kan fortælle om spændende stentyper, der fortæller alt om isens vandring over Skandinavien.

Sommerhuset på Toplærkevej 3 er et nyere sommerhus fra 2009. Pivlækkert, lyst og åbent er det med sine 84 m2 og åbent til kip. Grunden er på 1.103 m2 med den skønneste have. Naturen er særegen og her er den smukkeste udsigt over vandet. Huset ligger helt rigtigt på grunden med sol på terrassen hele dagen. Med 3 soveværelser er her plads til familien med børn, og de får det godt her.

Udforsk andre
Fritidshuse til Salg