Opret personlig profil

Det ser ud til at være første gang du logger på dit dashboard - derfor skal du oprette et brugernavn og en adgangskode, som kun du kender.

Toftelunden 12, Ordrup, 4540 Fårevejle

Spritnyt sommerhus med næs og odde...

Andet

Specifikationer

Fritidshus
  • Boligareal:88 m2
  • Grundareal:1.030 m2
  • Værelser:3
  • Sagsnr.:IEN10942

Spritnyt sommerhus med næs og odde...

I runde tal er der godt og vel 235.000 sommerhuse i Danmark. Og nu er det ét til. Nogle af dem ligger her i Odsherred, hvor istiden med gletsjere og moræne efterlod det storbakkede og kuperede landskab, der kendetegner naturen i Nordvestsjælland. Det er så absolut istidsnaturen og senere landhævninger, der får sommerhusejerne herop. Ingen andre steder i Danmark har så markant et istidsaftryk med næs og odde som her i Odsherred.

Sommerhuset på Toftelunden er bare nogle få uger gammelt. Der er mulighed for hurtig overtagelse. Tak for det. Jomfrueligt og spritnyt er det med alle sine 88 m2 bygget af en lokal tømrermester, som har over 30 års erfaring i færdige sommerhuse. Det ligger mellem skoven og Kattegat, og der er bare 8 gåminutter til en af de bedste strande på Sjælland. Ordrup er lige om hjørnet med gadekær, små indkøb og selvfølgelig en isbutik. Sommerhuset ligger for enden af en blind vej, absolut ingen trafik her. 3 soveværelser, udendørs bruser med kold og varmt vand, stor terrasse mod syd og vest. Børnefamilien får det godt her. Grunden er på 1.030 m2 og lige så nøgen som huset. Grønne fingre får det også godt her.

Alt er lige til at flytte ind i. Bare en time fra København. Naboen til Ordrup er de berømte Veddinge Bakker. Odsherred har fået hæderstitlen UNESCO Global Geopark Odsherred som den første danske geopark nogensinde. Odsherreds geologiske udformning er helt unik og har afgørende betydning for livet på egnen. Ikke mindst alle strandende mellem Ordrup Næs og Sjællands Odde, som gør Odsherred til den danske Rivera.

Udforsk andre
Fritidshuse til Salg