Opret personlig profil

Det ser ud til at være første gang du logger på dit dashboard - derfor skal du oprette et brugernavn og en adgangskode, som kun du kender.

To-Bjerg 75, Uglerup, 4300 Holbæk

Casa, granja og hacienda i stil og stemning. Gracias

Andet Andet Andet Andet

Specifikationer

Fritidshus
  • Pris:6.495.000 DKK
  • Ejerudgift:3.251 DKK
  • Boligareal:300 m2
  • Grundareal:3.426 m2
  • Kælder:50 m2
  • Værelser:6
  • Bygget/ombygget:1968/1998

Casa, granja og hacienda i stil og stemning. Gracias

Med et vejnavn som To-bjerg kunne man tro, at der på vejen ligger 2 bjerge. Men de er ikke til at få øje på, så de må være meget små de bjerge. For Michael Falch har jo ret, når han synger, at vi bor i et land uden høje bjerge. Men højt på Tuse Næs ligger To-bjerg i et sommerhuskvarter, som de sidste par år er blevet et af de mest attraktive sommerhusområder på Tuse Næs, halvøen mellem Holbæk Fjord og Lammefjorden. Er man ikke vant til stilheden, er den det allerførste man møder, når man stiger ud af bilen. Ikke en lyd.

To-bjerg 75 og 76 er 2 sommerhuse og et anneks på 2 matrikler, som sælges samlet. Nuværende ejer har bygget om og til de sidste par årtier, og ingen tvivl om, at her er tænkt casa, granja og hacienda i stil og stemning. Gracias. Sommerhus i det ene, udlejning i det andet, sådan er det i dag. Men den store familie med børn og børnebørn får det også godt her, for her er indendørs pool, 300 m2 sommerhusbolig og masser af sovepladser. I To-Bjerg er man heldig, da her er privat badebro. Det hele ligger på den højeste matrikel i kvarteret, så fra hus og terrasser er her udsigt over marker og vandet i Lammefjorden i den dybe horisont. Solnedgangene er spektakulære, intet mindre. Med jordvarmeanlæg, solceller på taget og topisolerede sommerhuse er energiregningen nede på et absolut minimum.

Tuse Næs byder på alt fra Kunsthåndværk til Færgekro, med egen båd, der sejler til Holbæk. Holbæk er en tur på 15 bilminutter. Holbæk er en by i Fjordlandet, som kysterne i Isefjord, Roskilde Fjord, Lammefjorden og Holbæk Fjord bliver kaldt. Holbæk er én af Danmarks købsstæder bare 60 kilometer fra København.

Bestil salgsmateriale

To-Bjerg 75, Uglerup, 4300 Holbæk

Tak

Vi kontakter dig hurtigst muligt.

Teamet

Nicklas Høstrup Holbek
Kontaktperson

Nicklas Høstrup Holbek
Filialchef Holbæk
Salg og vurdering
nicklas@eltoftnielsen.dk 20 82 35 43

Nina Rygaard Nielsen
Sagsbehandler

Nina Rygaard Nielsen
Trainee
nina@eltoftnielsen.dk 70 20 21 05

Udforsk andre
Fritidshuse til Salg