Opret personlig profil

Det ser ud til at være første gang du logger på dit dashboard - derfor skal du oprette et brugernavn og en adgangskode, som kun du kender.

Th. Bartholins Have 40, Ny Hagested, 4532 Gislinge

Meget hus for pengene bare 10 minutter udenfor ...

Plantegning

Specifikationer

Villa
  • Pris:2.045.000 DKK
  • Ejerudgift:1.951 DKK
  • Boligareal:130 m2
  • Grundareal:443 m2
  • Værelser:3
  • Sagsnr.:IEN10260
  • Energimærke:
    C

Meget hus for pengene bare 10 minutter udenfor ...

10 minutter udenfor Holbæk ligger et hus i Th. Bartholins Have. Her er alt af det bedste. Holbæk eksempelvis, som er én af Danmarks købsstæder 60 kilometer fra København. Med små 30.000 indbyggere er den Nordvestsjællands største by og populær. Siden 1980erne har Holbæk været en af de hurtigst voksende større byer i Danmark, og byen var blandt de fem hurtigst voksende i 2000erne.

Huset i Th. Bartholins Have har ikke byens lys, til gengæld har det med store vinduer stik syd naturens lys overalt indenfor. Energivenligt er det med et varmeforbrug på 3.000 kr. om året. Det ligger som det sidste hus på vejen, så ikke meget trafik her. Det er et ideelt hus til børnefamilien med skoler og institutioner tæt på. Her er 130 m2 bolig på en 443 m2 grund med en have, som er nem at holde. Alt er meget velholdt, alt er lige til at flytte ind i, ingen vedligeholdelse her de næste mange år. Det er bygget i 2008, og i forhold til byerne, ja, så får man meget hus for pengene bare 10 minutter udenfor.

For at inspirere til nye og alternative måder at være sammen på sportsligt og socialt, har Holbæk bygget Skandinaviens største idrætscenter. Her er størstedelen af byens idrætsfaciliteter samlet ét sted sammen med Sundhedscentret. Det skaber et attraktivt og inspirerende samlingssted for både børn og voksne med plads til alle lige fra den purunge amatør til eliteudøveren. Sportsbyen er et kraftcenter i Holbæk Kommune, hvor de mange forskellige idrætsudøvere og brugere kan inspirere hinanden og dyrke fællesskabet både før, under og efter træning.

Bestil salgsmateriale

Th. Bartholins Have 40, Ny Hagested, 4532 Gislinge

Tak

Vi kontakter dig hurtigst muligt.

Teamet

Nicklas Høstrup Holbek
Kontaktperson

Nicklas Høstrup Holbek
Filialchef Holbæk
Salg og vurdering
nicklas@eltoftnielsen.dk 20 82 35 43

Nina Rygaard Nielsen
Sagsbehandler

Nina Rygaard Nielsen
Trainee
nina@eltoftnielsen.dk 70 20 21 05

Udforsk andre
Villaer til Salg