Opret personlig profil

Det ser ud til at være første gang du logger på dit dashboard - derfor skal du oprette et brugernavn og en adgangskode, som kun du kender.

Th. Bartholins Have 24, Ny Hagested, 4532 Gislinge

Stjernehimlen løber ingen steder ...

Åbent hus 4. Dec kl. 15:00-15:30
Andet Andet Andet

Specifikationer

Villa
  • Pris:2.350.000 DKK
  • Ejerudgift:2.137 DKK
  • Boligareal:130 m2
  • Grundareal:360 m2
  • Værelser:3
  • Byggeår:2009
  • Energimærke:
    A2010

Stjernehimlen løber ingen steder ...

10 minutter fra Holbæk centrum ligger et hus på Th. Bartholins Have. Det er langt fra alt og alligevel overraskende tæt på det hele. Her får man meget hus for pengene.

Eksempelvis et moderne hus fra 2009 med lave udgifter til opvarmning og med varmepumpen fyldes batteriet op til en særlig lav pris. København er 40 minutter væk. Et oplagt hus til pendlerfamilien.

Huset er på 130 m2, og med store vinduer stik syd er det et hus med et smukt lysindfald. Der er sol på den sydvendte terrasse hele året. Om sommeren er der friske æbler og blåbær i køkkenhaven. Det isolerede udhus kan bruges som værksted eller opbevaring.

Med kommunens bedste skole og institutioner tæt på er det et ideelt hus til familien med børn. På den anden side af hækken ligger legepladsen som en naturlig forlængelse af haven. I Tuse finder du et blomstrende foreningsliv og 3 minutter længere væk Holbæk Sportsby, Skandinaviens største idrætscenter, med alt fra paddle tennis til svømmehal.

Holbæk er en af Danmarks hyggeligste købsstæder. Ahlgade har et blomstrende butiks- og caféliv, og når du har nydt en dejlig middag af lokale råvarer, kan du slentre langs havnen og fjorden imens solen går ned. Med små 30.000 indbyggere er den Nordvestsjællands største by og en populær by som oplever enorm stor tilflytning i disse år.

Bestil salgsmateriale

Th. Bartholins Have 24, Ny Hagested, 4532 Gislinge

Tak

Vi kontakter dig hurtigst muligt.

Teamet

Nicklas Høstrup Holbek
Kontaktperson

Nicklas Høstrup Holbek
Filialchef Holbæk
Salg og vurdering
nicklas@eltoftnielsen.dk 20 82 35 43

Nina Rygaard Nielsen
Sagsbehandler

Nina Rygaard Nielsen
Trainee
nina@eltoftnielsen.dk 70 20 21 05

Udforsk andre
Villaer til Salg