Opret personlig profil

Det ser ud til at være første gang du logger på dit dashboard - derfor skal du oprette et brugernavn og en adgangskode, som kun du kender.

Telmanyisvej 23, Yderby Lyng, 4583 Sjællands Odde

Sommerhus i 1. række med havvand og sol på mavsen...

Andet

Specifikationer

Fritidshus
  • Pris:4.495.000 DKK
  • Ejerudgift:2.960 DKK
  • Boligareal:76 m2
  • Grundareal:1.261 m2
  • Værelser:4
  • Bygget/ombygget:1987/2020

Sommerhus i 1. række med havvand og sol på mavsen...

Et sommerhus i 1. række til vandet i Kattegat med den smukkeste havudsigt, ja, dem er der ikke mange af. Sikkert er det, at der er dem, der er, der kommer ikke flere. Sådan et sommerhus ligger der næsten helt ude på den yderste spids af Sjællands Odde, dér, hvor man bliver nødt til at gå tilbage, fordi man ikke kan komme længere. Det ligger så tilpas højt over havet, at selv om her er marsk mellem sommerhus og havet, og selv om østenvinden kan finde på at buldre med pisk og smæld og salt og vandt i luften, er det altid en begivenhed at sidde indenfor med sit på det tørre i brændeovnsvarmen og opleve, hvad den maritime natur også kan.

Sommerhuset ligger i bunden af den lukkede Telmanyisvej, altså ingen trafik. Det er bygget i 1987, men fik sin helt store renovering i 2020. Et lyst og meget lækkert sommerhus er det med åbent til kip, så de 62 m2 og de mange rum fornemmes meget større. Dagens motion er en tur langs stranden helt ud til spidsen af Odden og hjem igen. 3 kilometer den ene vej, 3 kilometer den anden. Med en naturgrund på 1.261 m2 er der ikke meget have at passe. Stor syd- og vestvendt terrasse mod marsk og vand og sol på mavsen hele dagen. Tak, siger vi bare, mange tak.

Sjællands Odde er en af de mest populære sommerhusområder i Danmark. Odde er den bestemte form af od, som i det ældre, danske sprog betød ’spids’. Så od og spids er en pleonasme, en gentagelse. Sjællands Odde var en gang en ø, men er i dag med i det Sjællandske fællesskab som nordvestkyst mellem Sejerø Bugt og Kattegat halvanden time fra solopgangene i København. Men, men, men, solopgangene heroppe bliver ikke smukkere.Bestil salgsmateriale

Telmanyisvej 23, Yderby Lyng, 4583 Sjællands Odde

Tak

Vi kontakter dig hurtigst muligt.

Teamet

Katja Sørensen
Kontaktperson

Katja Sørensen
Ejendomsmægler MDE
katja@eltoftnielsen.dk 50 56 82 45

Matilda Michelsen
Sagsbehandler

Matilda Michelsen
Trainee
matilda@eltoftnielsen.dk 70 20 21 05

Udforsk andre
Fritidshuse til Salg