Opret personlig profil

Det ser ud til at være første gang du logger på dit dashboard - derfor skal du oprette et brugernavn og en adgangskode, som kun du kender.

Teglgårdsvej 647, 3. th., 3050 Humlebæk

Sletten i Humlebæk...

Specifikationer

Lejlighed
  • Boligareal:77 m2
  • Værelser:2
  • Sagsnr.:IEN10163
  • Energimærke:
    D

Sletten i Humlebæk...

Sletten Havn er en lille tidslomme med 130 charmerende, gamle fiskerhuse og er, godt nok i en lille skala, stadig en aktiv fiskerihavn. Gl. Strandvej gennem byen er ensrettet med 20-kilometer-i-timen-trafik mod syd, så ikke noget med at komme sydfra som københavnerturist og køre nordpå igennem byen. Smart tænkt af byen, som er stor nok til at have sin egen gourmetrestaurant og fiskehus med friske fisk og skaldyr.

Bag Sletten Havn og Humlebæk Strandvej ligger en lejlighed øverst oppe på Teglgårdsvej. Heroppe på 3. sal er der masser af lys og den grønneste udsigt. Ejendommen er bygget i 1969 og lejligheden er på 77 m2. Altanen vender den rigtige vej, mod syd, og med græs og gynger på fællesarealerne er her plads til den lille familie. Lejligheden er velholdt og lige til at flytte ind.

Postadressen er Humlebæk, og siger man Humlebæk, siger man også Louisiana Museum of Modern Art. Her mødes kunsten, naturen og arkitekturen, som var det aftalt fra begyndelsen.
Men Humlebæk er også en stationsby med skole og institutioner, biograf og kystbane til Helsingør den ene vej og Københavns Lufthavn den anden. En halv time, så er man i København.

Udforsk andre
Lejligheder til Salg