Opret personlig profil

Det ser ud til at være første gang du logger på dit dashboard - derfor skal du oprette et brugernavn og en adgangskode, som kun du kender.

Svenstrupgårdsvej 1, Sv Hestehave, 4572 Nørre Asmindrup

Heste Paradiso

Andet Andet Andet Andet

Specifikationer

Landejendomme
 • Pris:3.495.000 DKK
 • Ejerudgift:2.054 DKK
 • Boligareal:168 m2
 • Grundareal:90.628 m2
 • Andet areal:826 m2
 • Værelser:6
 • Garage:28 m2
 • Bygget/ombygget:1906/1980
 • Energimærke:
  F

Heste Paradiso

Nørre Asmindrup er ikke en verdenskendt by i Danmark. Den kunne ligge i Jylland, på en lille ø eller lige om hjørnet. Og det gør den, lige om hjørnet altså, hvis man kommer fra Odsherred og København. Fra Nørre Asmindrup er der bare 7 bilminutter til Nykøbing Sjælland, 13 til Rørvig og en lille time til København. Ingenting, visse vasse.

Hvis Benjaco Ranch var en film, ville den hedde Heste Paradiso. Benjaco Ranch ligger på Svenstrupgårdsvej i Nørre Asmindrup med plads til 15 store heste i 15 store hestebokse. Udenfor stalden er der lidt over 18 tønder land med egen skov, 4 store folde, ridebane på 26 x 60 meter og Roundpenn. Heste har det godt her. Naturen er stor, her er plads, smukt og stille, ingen biler, og så er der bare 800 meter til Ulkerup Skov og Annebjerg Skov, hvor rytter og hest ikke skal betale for at ride. Der er 5 km til Nygårdens Ridecenter med ridehal med fantastiske udendørsfaciliteter. Benjaco Ranch er oprindelig bygget i 1906, men blev renoveret og ombygget i 2002 til den fantastiske ranch, den er i dag. Her er 168 m2 bolig og 1.382 m2 til heste og erhverv. Landzone, naturligvis.

Indkøb i Højby, Nykøbing Sjælland og Vig. Byer, som alle er en del af de UNESCO-bevarede områder i Odsherred. Odsherred er kendt for sine mange gårdbutikker og boder med grøntsager fra jorden og bær fra buske og træer. Det ved de på de bedste restauranter i København. De kommer her for at fylde spisekammeret op. Hornfisk og havørreder kan godt lide strandene i Odsherred. Det er i hvert fald de strande, de oftere svømmer ind til end så mange andre strande i Danmark.

Bestil salgsmateriale

Svenstrupgårdsvej 1, Sv Hestehave, 4572 Nørre Asmindrup

Tak

Vi kontakter dig hurtigst muligt.

Teamet

Katja Sørensen
Kontaktperson

Katja Sørensen
Ejendomsmægler MDE
katja@eltoftnielsen.dk 50 56 82 45

Matilda Michelsen
Sagsbehandler

Matilda Michelsen
Trainee
matilda@eltoftnielsen.dk 70 20 21 05

Udforsk andre
Landejendomme til Salg