Opret personlig profil

Det ser ud til at være første gang du logger på dit dashboard - derfor skal du oprette et brugernavn og en adgangskode, som kun du kender.

Svendsvej 8A, 2960 Rungsted Kyst

Pipi Langstrømpe bor på Svendsvej i Rungsted...

Andet Andet Andet Andet

Specifikationer

Villa
 • Pris:16.500.000 DKK
 • Ejerudgift:12.945 DKK
 • Boligareal:201 m2
 • Grundareal:1.722 m2
 • Kælder:120 m2
 • Værelser:5
 • Carport:22 m2
 • Sagsnr.:IEN11170
 • Energimærke:
  D

Pipi Langstrømpe bor på Svendsvej i Rungsted...

Charme, det er ikke nødvendigvis den modelsmukkeste pige i klassen. Charme er det skæve, det, der ikke altid er så nemt at tale om. Sikkert er det, at charme er det, som stikker af i sin egen retning. Sådan et hus ligger der på Svendsvej i Rungsted, og hvis man ikke lige vidste, at Pipi Langstrømpe er svensk og bor sammen Herr Nilson og hesten Lilla Gubben, ja, så kunne man godt tro, at det var her på Svendsvej i Rungsted, hun boede.

Charmerende som Villa Villekula er huset. Og stort. Det er bygget i 1917 og er på 321 m2 på en 1.722 m2 stor grund. Alt er renoveret, alt er pivlækkert. Svendsvej er en lille vej og for mange en lille hemmelighed mellem Bolbrovej og Rungstedvej, et sjældent åndehul i isen, som man siger. Den store børnefamilie får det godt her. Der er stuk og højt til loftet, og det er godt, for fornemmelsen af rum handler ikke kun om mange m2.

Rungsted Privatskole ligger lige om hjørnet, det samme gør indkøb i MENY, toget til København og Lufthavnen og Rungsted Golfklub, som har en af Danmarks bedste parkbaner.
Alt er godt i Rungsted, det gælder skoler og gymnasier, og det gælder sportsfaciliteter som skøjte- og svømmehal og tennis. Lystbådehavnen Rungsted Havn har ambitioner og gjort det så godt for sig selv, at den i dag dominerer oplevelsen af, hvor Rungsted ligger. Over for havnen boede Johannes Ewald og Karen Blixen, og Blixenhaven er altid inspirerende at gå tur i.


Bestil salgsmateriale

Svendsvej 8A, 2960 Rungsted Kyst

Tak

Vi kontakter dig hurtigst muligt.

Teamet

Jens Højmann
Kontaktperson

Jens Højmann
Partner/filialchef Rungsted Kyst
Ejendomsmægler & valuar MDE
jens@eltoftnielsen.dk 21 62 48 18

Philip Eltoft Nielsen
Sagsbehandler

Philip Eltoft Nielsen
Studentermedhjælper
pen@eltoftnielsen.dk 32 42 29 60

Udforsk andre
Villaer til Salg