Opret personlig profil

Det ser ud til at være første gang du logger på dit dashboard - derfor skal du oprette et brugernavn og en adgangskode, som kun du kender.

Svanemøllevej 10, st., 2100 København Ø

Med svanesagn, elverstøv og lokkemad...

Andet Andet Andet

Specifikationer

Lejlighed
  • Pris:18.000.000 DKK
  • Ejerudgift:5.254 DKK
  • Boligareal:229 m2
  • Værelser:7
  • Garage:36 m2
  • Byggeår:1932
  • Energimærke:
    E

Med svanesagn, elverstøv og lokkemad...

Gemt som en trekant af Strandvejen, Tuborgvej og Ryvangs Allé ligger et kvarter, der er kendt for at være det kvarter, som Københavns Kommune med svanesagn, elverstøv og lokkemad i begyndelsen af 1900-tallet fik tidens velhavere til at bygge villaer i størrelser, ingen havde set før. København ville gerne beholde de velhavende borgere i byen. Det blev så til Ryvangskvarteret eller Ambassadekvarteret, som det også kaldes. For de fleste af ejendommene er så store og repræsentative, at mange lande bruger dem som ambassader eller ambassadørboliger. Et hallo i entréen bliver ofte til et ekko og en sjov gemmeleg, fordi det ikke er til at vide, om der er nogen hjemme.

Der er ikke meget trafik på en vej, der er lukket i begge ender. Sådan en vej er Svanemøllevej, som går fra nord til syd gennem hele kvarteret. Stuelejligheden i 2-familieshuset i nummer 10 ligger i en cul-de-sac i den sydlige ende tæt på Svanemøllen Station, og det har den gjort siden 1932. Her er 229 m2 bolig og en stor kælder med plads til opbevaring og fitness. Top Arclinea køkkenet er køkkenet til familien. Det er en meget velholdt bolig med store vinduer, altså masser af lys. En privat ugeneret og lukket have og en terrasse stik syd forlænger forår og efterår. Familien med børn får det godt her.

Postadressen er 2100 Østerbro, og med Hellerup i baghaven ligger nogle af Danmarks bedste folkeskoler og gymnasier tæt på. Indkøb i Rotunden og Waterfront er de naturlige steder at handle dagligvarer. Én af Københavns 4 strande ligger bare små 500 meter væk. København har for længst vokset sig ind i Østerbro, og Hellerup er allerede en del af København. Hellerup er byen med de lækre strøgbutikker, restauranterne, caféerne, havnen, stranden, smukke tennisbaner, skoven og badeanstalten.

Tidligere tiders velhavere valgte Ryvangskvarteret og Hellerup, når de med mursten, håndværk, plads og højt til loftet ville sig selv, deres samtid og eftertid noget. For eftertænksomhed og kvalitet holder.

Bestil salgsmateriale

Svanemøllevej 10, st., 2100 København Ø

Tak

Vi kontakter dig hurtigst muligt.

Teamet

Joachim Kiilerich Selnæs
Kontaktperson

Joachim Kiilerich Selnæs
Partner/filialchef København & Frederiksberg, Ejendomsmægler MDE
joachim@eltoftnielsen.dk 40 96 04 08

Cornelia Linnet
Sagsbehandler

Cornelia Linnet
Trainee
Finansøkonom, SoMe ansvarlig
cornelia@eltoftnielsen.dk 70 70 12 43

Udforsk andre
Lejligheder til Salg

NYHED
Lundsgade, København Ø

Lejlighed

Lundsgade, København Ø

Pris

16.500.000 DKK

Ejerudgift

6.182 DKK

Boligareal

178 m2

Værelser

5