Opret personlig profil

Det ser ud til at være første gang du logger på dit dashboard - derfor skal du oprette et brugernavn og en adgangskode, som kun du kender.

Sværtegade 7, 3., 1118 København K

Sværtegade i Kjøbenhavn, helt igjennem kjærlig og skjøn

Andet Plantegning Plantegning

Specifikationer

Lejlighed
  • Pris:6.490.000 DKK
  • Ejerudgift:5.050 DKK
  • Boligareal:152 m2
  • Værelser:4
  • Sagsnr.:IEN11269

Sværtegade i Kjøbenhavn, helt igjennem kjærlig og skjøn

At være gjade mellem Pilestræde og Gammel Mønt, ja, så er man en af de helt gjamle gjader inden for voldene i den gjamle middelalderby Kjøbenhavn fra den tid, hvor man også skrev gjennem, kjærlig og skjøn med j. Sværtegade er lille, alligevel har den 5 fredede bygninger, hvor nummer 7 fra 1720 er én af dem.

Ja, det er ejendommen med Wessels Kro på mezzaninen eller Belle Etage, som man siger i La France. Lejligheden på øverste etage er på 152 m2 i 2 plan, en duplex, og med tanke på ejendommens alder er den en stor lejlighed. Pivhyggelig og velholdt er den, og selv om vi er midt i den mest travle, charmerende og attraktive del af København, er der heroppe under hanebjælkerne fred og ro og masser af lys.

Der er visse præmisser i middelalderbyen København, der bare ikke er til forhandling. Parkering, for at starte et sted. Eller bare at køre derind i bil, det er heller ikke nemt. Til gengæld er Indre By ikke belastet af den Københavnske trafik, her er stille og roligt som i en lille landsby. Mange af ejendommene er fra 1700-tallet, mange af dem er fredet, og med fredede bygninger følger et ansvar om vedligeholdelse, om at passe på dem, så fremtiden også får glæde af dem. Indre By er gamle stræder og passager, brosten og skæve bygninger, for Indre By er det gamle, gamle København.

Fra Sværtegade er alt i København tæt på, også hjem efter en tur i byen. Byens grønne væresteder som Sankt Annæ Plads og Kongens Have er lige om hjørnet. Det er fristeder, som sammen med gallerierne, balletten i Det Kongelige Teater og skuespillet i Skuespilhuset, der gør København til en metropol. Sværtegade ligger i byens latinerkvarter, hvor Erasmus Montanus og de latinkyndige studenter fra universitetet tidligere dominerede gadebilledet.

Bestil salgsmateriale

Sværtegade 7, 3., 1118 København K

Tak

Vi kontakter dig hurtigst muligt.

Teamet

Joachim Kiilerich Selnæs
Kontaktperson

Joachim Kiilerich Selnæs
Partner/filialchef København & Frederiksberg, Ejendomsmægler MDE
joachim@eltoftnielsen.dk 40 96 04 08

Cornelia Linnet
Sagsbehandler

Cornelia Linnet
Trainee
Finansøkonom
cornelia@eltoftnielsen.dk 70 70 12 43

Udforsk andre
Lejligheder til Salg