Studiestræde 21, 2., 1455 København K

Paradisus bohemorum, som man siger i Latinerkvarteret

Andet

Specifikationer

Lejlighed
  • Pris:7.995.000 DKK
  • Ejerudgift:3.851 DKK
  • Boligareal:146 m2
  • Værelser:5
  • Sagsnr.:IEN10548
  • Energimærke:
    D

Paradisus bohemorum, som man siger i Latinerkvarteret

Det siges om bohemer, at det er dem, for hvem den månedlige husleje er en uforudset udgift. Men ikke altid, for Latinerkvarteret er bohemernes paradis. Eller paradisus bohemorum, som man ville sige på latin om kvarteret i dag. For latinerkvarteret ligger i den del af København, hvor universitetet lå i gamle dage. Og latin, det var sproget på universitetet, så ja, her gik de studerende rundt i de små stræder og talte latin med hinanden, mens resten af københavnerne sagde goddaw do. Sådan får et kvarter i en gammel by sin etikette.

Lejligheden i Studiestræde ligger midt i Latinerkvarteret. Gåben, cykler og ladcykler er den naturlige trafik i de små, ensrettede stræder. For er man lille, er man et stræde, er man stor, er man en gade. Lejligheden i nummer 21 ligger på 2. sal. Der er lys heroppe, og det har der været helt fra begyndelsen, da ejendommen stod færdig midt i oplysningstiden i 1797. Og helt utraditionelt for lejlighederne i kvarteret er den på 146 m2, og hver eneste m2 er restaureret helt i bund. Felicis bohemici, heldige den boheme, som flytter ind her. Alt er lækkert, alt er lige til at flytte ind i, velkommen til en lille landsby midt i byen.

Begynd med caféerne, de bedste restauranter og de skæve butikker. Men bohemer er dannede mennesker med gode manerer, så heldigvis er der kun en kort gåtur til Indre By med gallerierne, balletten i Det Kongelige Teater og skuespillet i Skuespilhuset. Byens grønne væresteder som H.C. Ørstedsparken ligger lige om hjørnet, attraktive er det hele, sådan skal det være i bohemernes og Dronningens København. Non convalescit, det bliver ikke bedre.

Bestil salgsmateriale

Studiestræde 21, 2., 1455 København K

Tak

Vi kontakter dig hurtigst muligt.

Teamet

Nanna Frederikke Juhl
Kontaktperson

Nanna Frederikke Juhl
Ejendomsmægler MDE, SoMe ansvarlig
nanna@eltoftnielsen.dk 42 91 08 81

Louise Schøtt Kristensen
Sagsbehandler

Louise Schøtt Kristensen
Trainee
kristensen@eltoftnielsen.dk 70 70 12 43

Udforsk andre
Lejligheder til Salg