Opret personlig profil

Det ser ud til at være første gang du logger på dit dashboard - derfor skal du oprette et brugernavn og en adgangskode, som kun du kender.

Strandvejen 377, 2930 Klampenborg

Tiden, den går bare lidt langsommere...

Andet

Specifikationer

Villa
  • Pris:22.900.000 DKK
  • Ejerudgift:10.576 DKK
  • Boligareal:240 m2
  • Grundareal:325 m2
  • Værelser:5
  • Garage:30 m2
  • Sagsnr.:IEN11261
  • Energimærke:
    D

Tiden, den går bare lidt langsommere...

Skovshoved er et gammelt fiskerleje, hvor mange af de gamle fiskerhuse stadig lever og har det godt. Lille, ja, men byen er stor nok til at have egen kirke, strandhotel, billardkro, idrætsklub, en fredet tankstation med byens bedste burgere, stor lystbådehavn og smukke landsteder som Rydhave, der i dag er adressen for USA’s ambassadør i Danmark. Skovshoved er et sjældent fællesskab af det nærvær, der kommer i en lille by, hvor tiden måske ikke er sat på pause, den går bare lidt langsommere.

På den gamle strandvej ligger et hus, mange kender som det charmerende, sorte træhus lige før Bellevue Strand. Det snyder lidt, for der er faktisk 2 huse. Kald det bagerste hus på 100 m2 en selvstændig afdeling til teenagere, til au pair, til erhverv. Nuvel, begge huse er en pivlækker bolig med al den sjæl og charme, der kommer med et hus, der har stået her siden 1880. Her er 240 m2 bolig, 30 m2 garage, flere terrasser og en hyggelig gård mod syd på en 325 m2 stor, hyggelig grund. Mange tak.

Charlottenlund begyndte som en sommerresidens i skoven, et pænt, stort et endda, som Prinsesse Charlotte Amalie lagde navn til. Charlottenlund Slot står her stadig nogle hundrede meter nede ad Strandvejen, det samme gør skoven, stranden, Fortet, badeanstalten, Travbanen, lystejendommene og de smukke palæer. Charlottenlund har siden midten af 1700-tallet været én af de mest attraktive byer i Danmark i en kommune, der også er kendt for at være blandt top-3 kommuner i landet med de højeste indkomster.


Bestil salgsmateriale

Strandvejen 377, 2930 Klampenborg

Tak

Vi kontakter dig hurtigst muligt.

Teamet

Nanna Frederikke Juhl
Kontaktperson

Nanna Frederikke Juhl
Filialchef Hellerup
Ejendomsmægler MDE
nanna@eltoftnielsen.dk 42 91 08 81

Nana Manniche Lillelund
Sagsbehandler

Nana Manniche Lillelund
Trainee
Finansbachelor
lillelund@eltoftnielsen.dk 70 70 20 05

Udforsk andre
Villaer til Salg