Opret personlig profil

Det ser ud til at være første gang du logger på dit dashboard - derfor skal du oprette et brugernavn og en adgangskode, som kun du kender.

Strandvejen 110E, st. tv., 2900 Hellerup

Stakkels minimalister, siger vi bare..

Andet

Specifikationer

Lejlighed
  • Pris:4.500.000 DKK
  • Ejerudgift:3.290 DKK
  • Boligareal:73 m2
  • Værelser:2
  • Bygget/ombygget:1902/2006
  • Energimærke:
    D

Stakkels minimalister, siger vi bare..

På hjørnet af Strandvejen i Hellerup og Lille Strandvej ligger en meget markant bygning, som må give enhver minimalist nervøse trækninger. Strandborg, hedder bygningen ikke helt tilfældigt. Stor som en borg er den, og tæt på stranden er den. Det er en ejendom med herskabslejligheder midt i Hellerup bygget i den nationalromantiske stil, der havde det godt i Danmark og Skandinavien i perioden 1890 til 1910. Kender man bare en smule til Strandvejen i Hellerup, kender man også Strandborg. Ejendommen er tegnet i 1902 af arkitekt H.P. Hedeman, som fuldendte romantikken med fontænen i det hyggelige gårdmiljø med god lydafstand til trafikken på Strandvejen.

Lejligheden i nummer 110E er på 73 m2 og ligger i den nordligste ende af ejendommen helt tilbage fra Strandvejen. Det er en meget velholdt lejlighed i stueetagen uden trin. Her er højt til loftet, høje paneler, stuk, rosetter, smukke træudskæringer og dannebrogsvinduer. Stakkels minimalister, siger vi bare. Stuerne er vendt mod syd og vest, så her er lys hele dagen. Gårdmiljøet mod Strandvejen er et særligt uderum for alle i ejendommen. Her grilles, hundene er i snor, her læses bøger og springvandets rislen er godt for sindet. Og så fastholder de smukke brosten i rundkørslen den autenticitet, som om noget karakteriserer ejendommen.

Lige uden for den låste gitterport er Hellerup byen med de lækre strøgbutikker, restauranterne, caféerne, havnen, sand- og badestranden, skoven og badeanstalten. Hellerup Strandpark er lige om hjørnet, den fineste perle, hvor bænkene i den smukt anlagte staude- og rosenhave er en invitation til fred og ro. Hellerup Havn har sejl- og kanoklub, og i parken har Hellerup Idræts Klub anlagt 3 tennisbaner for medlemmer.

Bestil salgsmateriale

Strandvejen 110E, st. tv., 2900 Hellerup

Tak

Vi kontakter dig hurtigst muligt.

Teamet

Nanna Frederikke Juhl
Kontaktperson

Nanna Frederikke Juhl
Filialchef Hellerup
Ejendomsmægler MDE
nanna@eltoftnielsen.dk 42 91 08 81

Alexander Toft Rasmussen
Sagsbehandler

Alexander Toft Rasmussen
Trainee
Markedsføringsøkonom
alexander@eltoftnielsen.dk 70 70 20 05

Udforsk andre
Lejligheder til Salg