Opret personlig profil

Det ser ud til at være første gang du logger på dit dashboard - derfor skal du oprette et brugernavn og en adgangskode, som kun du kender.

Strandvejen 110E, 2. TH., 2900 Hellerup

Rigtige prinsesser bor da i tårnet

Plantegning

Specifikationer

Lejlighed
  • Boligareal:88 m2
  • Værelser:4
  • Bygget/ombygget:1902/2006
  • Energimærke:
    D

Rigtige prinsesser bor da i tårnet

På hjørnet af Strandvejen i Hellerup og Lille Strandvej ligger en meget markant bygning, som vil sig selv og sine omgivelser noget. Strandborg, hedder den ikke helt tilfældigt. Borg er den, og tæt på stranden er den. Det imponerende kompleks er tegnet i den nationalromantiske stil, der havde det godt i Danmark og Skandinavien i perioden 1890 til 1910. Kender man bare en smule til Strandvejen i Hellerup, kender man også Strandborg. Så markant er den. Ejendommen er tegnet i 1902 af arkitekt H.P. Hedeman, som fuldendte romantikken med fontænen i det hyggelige gårdmiljø mod Strandvejen.

Som prinsesserne i eventyrerne ligger lejligheden i tårnet med udsigt til Strandvejen gennem den store jerngitterlåge. Den er på 88 m2 og velholdt med altan mod øst. Stuerne er vendt mod syd og vest, så her er lys hele dagen. Gårdmiljøet mod Strandvejen er et særligt uderum for alle i ejendommen. Her grilles, hundene er i snor, her læses bøger og springvandets rislen er godt for sindet. Og så fastholder de smukke brosten i rundkørslen den autenticitet, som om noget karakteriserer ejendommen.

Lige uden for gitterporten er Hellerup byen med de lækre strøgbutikker, restauranterne, caféerne, havnen, sand- og badestranden, skoven og badeanstalten. Hellerup Strandpark er lige om hjørnet, den fineste perle, hvor bænkene i den smukt anlagte staude- og rosenhave er en invitation til fred og ro. Hellerup Havn har sejl- og kanoklub, og i parken har Hellerup Idræts Klub anlagt 3 tennisbaner for medlemmer.

Udforsk andre
Lejligheder til Salg