Opret personlig profil

Det ser ud til at være første gang du logger på dit dashboard - derfor skal du oprette et brugernavn og en adgangskode, som kun du kender.

Strandvænget 43, 2960 Rungsted Kyst

Lille familie, mindre hus, stor kulturhistorie

Andet

Specifikationer

Villa
  • Boligareal:115 m2
  • Grundareal:895 m2
  • Værelser:4
  • Garage:18 m2
  • Sagsnr.:IEN8803
  • Energimærke:
    D

Lille familie, mindre hus, stor kulturhistorie

Store ejendomme på strandvejen med store prisskilte på døren, dem er der en del af på kysten i Rungsted. Men inde i de hyggelige og utrafikerede villakvarterer er Rungsted også mindre huse med de samme herlighedsværdier for børnefamilier som de dyreste ejendomme. For Rungsted er en by med nogle af Danmarks bedste skoler, private og offentlige, her er sportsfaciliteter som skøjte- og svømmehal, tennis og flere golfbaner, og havnen er én af de største lystbådehavne i Nordsjælland. Den blev udbygget i 2016 og kan i dag tilbyde 850 havnepladser til joller, små både, mellemstore både og store kølbåde. Molerne er en charmerende cocktail af liv og meget at kigge på.

I bunden af Strandvænget ligger et meget hyggeligt træhus på 115 m2, med en dejlig have, på en 895 m2 grund. Ikke stort for Rungsted, men stort nok til den lille børnefamilie, som prioriterer de herlighedsværdier, der er i Rungsted. Her er skov den ene vej, vand den anden, lys og luft overalt, og med forfattere og digtere som Karen Blixen og Jens Ewald har Rungsted en stor kulturhistorie på det store verdenskort. Huset er bygget i 1955 og ombygget i 1987 til det fine træhus, det er i dag. Det ligger på toppen af en skrånende grund som det sidste hus på vejen. Ingen trafik hernede, børn har det godt her.

Der er stisystemer direkte til indkøb, sportsfaciliteter, institutioner og Vallerødskolen. Sophienberg Slot og de åbne marker er lige om hjørnet. Det samme er havnen, stranden, sejlklubben og vandskibroen. Havnen er også lækre forretninger, 11 restauranter og spisesteder i alle klasser, fra den hurtige grillmiddag til den finere restaurant.

Udforsk andre
Villaer til Salg