Opret personlig profil

Det ser ud til at være første gang du logger på dit dashboard - derfor skal du oprette et brugernavn og en adgangskode, som kun du kender.

Strandpromenaden 65, 2. TH., 2100 København Ø

Jamen altså, hvor heldig kan man være...

Andet Andet Andet

Specifikationer

Lejlighed
  • Pris:14.990.000 DKK
  • Ejerudgift:8.053 DKK
  • Boligareal:127 m2
  • Værelser:3
  • Byggeår:2019
  • Energimærke:
    A2015

Jamen altså, hvor heldig kan man være...

Strandpromenaden og Svanemølle Strand har de sidste par år været igennem en tiltrængt foryngelseskur. Kreativ arkitektur har fundet vej op af undergrunden på en smal, kilet grund og blandet sig med en smuk, ældre palævilla. Det virker. Med stranden på den anden side af gaden er stemningen sydlandsk under træerne på Strandpromenaden og den 130 meter lange bademole med lige så lang bænk.

Lejligheden i ejendommen Strandpromenaden 65 er en duplex, altså en lejlighed i 2 etager på 2. sal med udsigt til stranden og vandet i Svanemøllebugten. Den er bygget i 2017, er på 127 m2 og har det smukkeste lysindfald. Den ligger lidt tilbagetrukket fra vejen, promenaden og stranden, og den står som en af de bedste på den kilede grund og lige til at flytte ind i. Der er en privat parkeringsplads i kælderen med direkte adgang til lejligheden. Og så er her fitnesscenter og sauna, paddleboards og kajakker til fri afbenyttelse. Jamen altså, hvor heldig kan man være.

Strandpromenaden er, hvad den er, en promenade til spadsereture langs stranden. Den står med det ene ben i København og det andet i Hellerup. Der er ikke langt til kulturlivet, restauranterne og caféerne i byen. Metroen gør det nemt at komme rundt. Turen til Waterfront og strøget i Hellerup er en gåtur på 5 minutter ad Strandvejen eller i sandet langs stranden. For sejlere er Svanemøllehavnen en aktiv havn med plads til små og store kølbåde. Svanemølle Bugt er i dag én af de mest attraktive beliggenheder. Tilgang til Strandpromenaden er via Strandøre, som i dag er en stille vej, hvor en begrænsning på 40 kilometer i timen har dirigeret den tidligere, fortravlede og tunge trafik udenom.


Bestil salgsmateriale

Strandpromenaden 65, 2. TH., 2100 København Ø

Tak

Vi kontakter dig hurtigst muligt.

Teamet

Joachim Kiilerich Selnæs
Kontaktperson

Joachim Kiilerich Selnæs
Partner/filialchef København & Frederiksberg, Ejendomsmægler MDE
joachim@eltoftnielsen.dk 40 96 04 08

Cornelia Linnet
Sagsbehandler

Cornelia Linnet
Trainee
Finansøkonom, SoMe ansvarlig
cornelia@eltoftnielsen.dk 70 70 12 43

Udforsk andre
Lejligheder til Salg