Opret personlig profil

Det ser ud til at være første gang du logger på dit dashboard - derfor skal du oprette et brugernavn og en adgangskode, som kun du kender.

Strandlystgårdsvej 79, Yderby Lyng, 4583 Sjællands Odde

Her møder Samsø Bælt Kattegat

Andet

Specifikationer

Fritidshus
  • Boligareal:67 m2
  • Grundareal:1.673 m2
  • Værelser:3
  • Sagsnr.:IEN9342

Her møder Samsø Bælt Kattegat

Med 5 minutter til Odden Færgehavn er sommerhuset på Strandlystgårdsvej lige så interessant for Jyderne som Sjællændere. Det tager 1 time og 20 minutter at sejle fra Århus til Odden , som halvøen sætter pris på at blive kaldt. Som en spids på Nordvestsjælland er Odden nok et af de mest populære sommerhusområder i Danmark. Den kunne også hedde Sjællands Spidsen, for odde er den bestemte form af od, som på gammeldansk betyder spids. Den var en gang en ø, men er i dag med i det Sjællandske fællesskab som nordvestkyst med de allerbedste strande i Sejerøbugten på den ene side og Kattegat på den anden.

Sommerhuset er et bjælkehus fra 1966, som inden for de sidste par har fået en grundlæggende renovering med nyt el, gulve, vinduer og køkken . Det samme gælder til dels den nyere tilbygning fra 1993. Det er alt det, et sommerhus skal være: møjhyggeligt og autentisk med en fantastisk beliggenhed for enden af en blind vej på en 1.673 m2 naturgrund, som stort set passer sig selv. Tak for det.

Lyset er noget helt særligt her på Odden, hvor vandet fra Samsø Bælt møder Kattegat. Solnedgangene skal man selv have lov at sætte ord på, men mageløse, det er de. Her er ørne i luften og dådyrøjne i skoven. Odden er en del af det UNESCO-bevarede område i Odsherred. Her er hyggelige gårdbutikker, hvor børn plukker jordbær og graver kartofler op. Det er heller ikke helt tilfældigt, at de bedste restauranter i København køber deres grøntsager i Odsherred.

Udforsk andre
Fritidshuse til Salg