Opret personlig profil

Det ser ud til at være første gang du logger på dit dashboard - derfor skal du oprette et brugernavn og en adgangskode, som kun du kender.

Strandlystgårdsvej 37, Yderby Lyng, 4583 Sjællands Odde

Spitzen klasse, lige til at flytte ind i...

Plantegning Plantegning

Specifikationer

Fritidshus
  • Pris:2.395.000 DKK
  • Ejerudgift:1.303 DKK
  • Boligareal:96 m2
  • Grundareal:1.379 m2
  • Værelser:3
  • Carport:26 m2
  • Sagsnr.:IEN10955

Spitzen klasse, lige til at flytte ind i...

Sjællands Odde, eller Odden, som halvøen sætter pris på at blive kaldt, er nok et af de mest populære sommerhusområder i Danmark. Den kunne også hedde Sjællands Spidsen, for odde er den bestemte form af od, som på gammeldansk betyder spids. Odden er små 15 kilometer lang. Den var en gang en ø, som senere tiders landhævning gjorde landfast med Sjælland. Nordsjællands bedste fiskeforretning ligger i Odden havn. Her lander fiskerne stenbiderne med deres æg, og jomfruhummerne eksporteres herfra ud i verden.

På Strandlystgårdsvej, ikke langt fra Odden færgehavn og færgen til Mols, ligger et pivlækkert sommerhus, som oprindelig er fra 1977. Men her hører forrige århundrede også op, for det er renoveret helt i bund, så det i dag står spitzen klasse lige til at flytte ind i. Her er 96 m2 med åbent til kip, for fornemmelsen af rumlighed er lige så vigtig som m2. Sandstranden og vandet i Sejerø Bugt ligger lige nede i bunden af vejen, og saltvandet skyldes af under udendørsbruseren på terrassen. Grunden er på 1.379 m2 med saunatønde og kæmpeterrasse mod syd og vest. Altså sol på bare, hvide maver og lys inden for hele dagen.

Den absolutte spids af Sjællands Odde hedderGniben, og Strandlystgårdsvej er så tæt på Gniben, at kvarteret kaldes Gniben. Fra sommerhuset kan man se færgen sejle til Mols, og den lille færgeby serverer god mad på Cafeteria Olga og den bedste kaffe på den økologiske kaffebar. Senere i år åbner Tir Bakery, så er det bedste brød også kommet til byen. Lyset er noget helt særligt her på Odden, hvor vandet fra Samsø Bælt møder Kattegat. Solnedgangene skal man selv have lov at sætte ord på, men mageløse, det er de. Her er ørne i luften og dådyrøjne i skoven. Sjællands Odde er små 15 kilometer lang. Den var en gang en ø, som senere tiders landhævning gjorde landfast med Sjælland. Nordsjællands bedste fiskeforretning ligger i Odden havn.

Bestil salgsmateriale

Strandlystgårdsvej 37, Yderby Lyng, 4583 Sjællands Odde

Tak

Vi kontakter dig hurtigst muligt.

Teamet

Jesper Bregnegaard Andersen
Kontaktperson

Jesper Bregnegaard Andersen
Filialchef Odsherred
Ejendomsmægler MDE, Cand.Merc.EMF
jesper@eltoftnielsen.dk 41 10 09 93

Julie Valentin Brahl
Sagsbehandler

Julie Valentin Brahl
Trainee
julie@eltoftnielsen.dk 70 20 21 05

Udforsk andre
Fritidshuse til Salg